Menu Premium
Loading...

Professor Layton And The Miracle Mask Review

09/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sherlock Holmes, Marlowe en Columbo aan de kant. Professor Layton komt eraan! Hershel Layton gaat samen met zijn leerling Luke Triton en zijn assistent Emmy Altava op pad om de man van ‘het masker der wonderen!’ te ‘ontmaskeren’, snap je em? Skate en Martin hebben dat allang gedaan en gaan je nu vertellen of het leuk was in de Professor Layton And The Miracle Mask Review.

The Miracle Mask, ook wel Het Masker Der Wonderen genoemd, is het vijfde deel in de Professor Layton reeks. De game is voor de Nintendo 3DS en heeft dan ook wat meer visuele diepgang gekregen. Dat zie je ook bij de cutscenes die ditmaal wel volledig geanimeerd zijn. Zoals het introfilmpje die de slechterik introduceert. Deze man heeft een wonderbaarlijk masker gevonden waarmee hij mensen in steen kan veranderen. En dat doet hij dan ook, waardoor hij de hele stad Monte d’Or in rep en roer brengt.

Jij bent dan natuurlijk de aangewezen man om het raadsel achter deze gemaskerde baddy te ontrafelen. Dit doe je met je twee eerder genoemde metgezellen, die je helpen met het oplossen van allerlei puzzels. Elk conflict is namelijk op te lossen met een goede puzzel en dit zullen de inwoners van deze Las-Vegas achtige setting je dan ook zeker niet onthouden.

Wil je iets bereiken in de stad, dan moet je toch eerst de bewoners helpen met hun problemen. Los je bij bepaalde personages de puzzel op, dan krijg je ook nog eens mini-games. Bij een speelgoedmaker krijg je bijvoorbeeld een robot nadat je hem deze helpt in elkaar te zetten, met een puzzel uiteraard. Met deze robot kun je later meerdere mini-games spelen.

Maar of dit genoeg vernieuwing is om ook bij dit deel genoeg van je brein te vragen, is de hamvraag. En daarom zijn Skate en Martin achter de 3DS gesleurd en in de studio geschopt om je daar over te informeren in de Professor Layton And The Miracle Mask Review.

Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Nintendo
Platform: 3DS

Professor Layton And The Miracle Mask Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch