Menu Premium
Loading...

Pro Evolution Soccer 2020 Lite: de gratis versie van PES

22/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het gratis is, hebben Nederlanders meestal wel interesse. Zo ook Koos en JJ, die wel wat te zeggen hebben over Pro Evolution Soccer 2020 Lite. Sinds 11 december kunnen gamers op PlayStation aan de slag met de gratis versie van PES. Xbox One en PC gamers kunnen al wat langer aan de slag. Maar is het ook wat en wat is het verschil met het originele, naast de prijs natuurlijk.

Pro Evolution Soccer 2020 Lite

Het begint al bij het feit dat je met een paar teams kunt spelen: FC Barcelona, Manchester United, FC Bayern München, Arsenal en Juventus zijn de grootste clubs, en daarnaast zijn er nig wat clubs van buiten Europa speelbaar. Niet toevalligerwijze de teams die gelicenseerd zijn in PES. De stadions van deze vier teams zijn nagebouwd, tot in detail na. En we weten allemaal dat Konami dit meestal wel goed voor elkaar heeft. Door Konami worden vooral de spelerstunnels en de buitenkant van de stadions aangedragen als grote verbeteringen. Daarnaast zijn ook de spelers van deze teams nog wat gedetailleerder gemaakt dankzij een 3D-scan. Tot de tattoos aan toe.

De verschillende opties

Want het is, en dat is niet zo gek natuurlijk, wat gelimiteerden dan de originele PES 2020. Het zou ook wat zijn als je de volledige game gewoon gratis zou krijgen. Bouw je droomteam in myClub of ondersteun je favoriete kant in de nieuwe Matchday-modus. Neem de touwtjes in handen van verschillende teams in Local en Co-op Matches, of verbeter je vaardigheden in de Trainingsmodus en word een esports-legende in eFootball League. Maar, het gaat natuurlijk vooral om de MyClub en de adder die onder het gras van deze game zit. Ondanks dat zeker niet alles speelbaar is zijn er toch nog genoeg opties. Maar is het daadwerkelijk genoeg? Koos en JJ bespreken de plus- en minpunten.

Zou jij dit idee bij andere games ook graag willen zien? Is het een systeem waar jij in zou trappen? Laat het weten in de comments hieronder en laat weten in welke games jij zo’n gratis versie eventueel zou willen zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch