Menu Premium
Loading...

Princess Peach: Showtime! Review: Kopen, budgetbak of slopen?

30/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Mario-franchise blijft overuren maken met nieuwe games die ze behoorlijk consistent uitbrengen. Ook vandaag gaan we er eentje behandelen. Niet met de loodgieter himself in de hoofdrol, maar de vrouw waar de beste man al zijn hele leven naar smacht, Princess Peach. Nintendo-liefhebber Shelly ging aan de slag met Princess Peach: Showtime! en is nu aan de desk geschoven om haar ervaringen met de wereld te delen. In deze tijd van remasters en remakes zou je denken dat we blij moeten zijn met ‘eindelijk’ een echt nieuwe game binnen het Mario-universum. Is dat bij deze titel inderdaad het geval? Shelly geeft het antwoord in de Princess Peach Showtime review.

Princess Peach: Showtime! Review: De adelijke dame redt én steelt de show

Een mysterieuze, gemaskerde slechterik heeft het Sprankeltheater overgenomen en het is nu aan prinses Peach om de voorstelling – en alle aanwezigen – te redden. Als speler betreedt je in het spel de bühne met een breed scala aan kostuums en magische theatrale transformaties. Zo kun je het als een zwaardvechter opnemen tegen vijanden, is er een kungfu-Peach om haar vechtkunsten te demonstreren, en zelfs een banketbakker-Peach om haar zoete kant te tonen. Daarnaast kan ze problemen oplossen als Detective Peach, net zoals Detective Sherlock dat doet. Dankzij deze transformaties krijg je de mogelijkheid om unieke vaardigheden te beheersen, waaronder haar iconische parasol die bij iedere transformatie anders is om een stokje te steken voor de snode plannen van de villain Grape.

Voelt dit als een echte main game of een spin-off?

Het is altijd leuk dat we een nieuwe game mogen ontvangen uit de Mario-franchise. Maar is dit spel het ook waard om uit de winkelschappen te halen? Heeft het de gebruikelijke Nintendo kwaliteit? Of kan je het beter links laten liggen? Je hoort en ziet het in deze review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch