Menu Premium
Loading...

Prey Review

09/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er lang op moeten wachten, maar er is eindelijk een nieuwe Prey! Na de epische aankondiging van Prey 2 tijdens de E3 2011 is de bounty-hunter in space game helaas in een development hell terechtgekomen, waardoor hij steeds werd uitgesteld en uiteindelijk nooit het daglicht heeft mogen zien. Dus als je gehoopt had deze Prey een vervolg zou zijn op het origineel uit 2006 heb je pech, want deze Prey is een reboot van de serie. Of Arkane Studios met deze game een waardige reboot heeft afgeleverd, gaan David en Boris je vertellen in deze Prey Review.

Morgan Yu is een onderzoeker op Talos 1

Prey is een first-person action-adventure dat zich afspeelt op het ruimteschip Talos 1, waar jij de rol speelt van Morgan Yu. Nadat je in je appartement wakker wordt en door je broer wordt uitgenodigd om onderdeel te worden van een onderzoeksteam op Talos 1, merk je al snel dat niet alles is wat het lijkt. Het is aan jou de taak om op onderzoek uit te gaan om er achter te komen wat er allemaal aan de hand is, maar natuurlijk kan je er donder op zeggen dat alles en iedereen je probeert tegen te werken.

Prey kent kenmerken van Bioshock

Als de gameplay je aan de BioShock serie doet denken, is dat geen verassing, aangezien er een aantal mensen aan deze Prey hebben gewerkt die ook System Shock 1 en 2 hebben gemaakt; de spirituele voorganger van de Bioshock serie. Dit merk je vooral aan de Neuromods: de modificaties die je rechtstreeks in je brein implementeert, waardoor mensen nieuwe vaardigheden leren. Ook voor de Dishonored fans onder ons zal de gameplay waarschijnlijk bekend aanvoelen, aangezien Arkane Studios – de makers van de Dishonored games – verantwoordelijk zijn voor deze Prey.

Wil je weten of David en Boris een beetje enthousiast worden van deze ruimte thriller? Check dan snel deze review! Zie jij deze Prey reboot wel zitten, of sla je hem over? Misschien heb je hem al gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch