Menu Premium
Loading...

David & JJ bespreken exclusieve gameplay footage van Prey

05/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda komt 5 mei met Prey. Een game die in weinig meer lijkt op zijn elf jaar oude voorganger, die ook ook Prey heette. Logisch dat er wat uitgelegd moet worden. Anders weet niemand wat ie kan verwachten.

Exclusieve footage vanuit Bethesda

Bethesda bediende ons gelukkig op onze wenken. In één week tijd mogen we ons klaarmaken voor een hands on sessie. Om ons daarvoor nog 26 minuten aan exclusieve footage uit de game aan te bieden. Footage die niet bestond uit random een stuk uit de game. Maar footage die echt stap voor stap netjes en duidelijk laat zien wat jij straks als speler allemaal kunt doen in de space wereld van Talos 1. Van het ouwehoeren met de verschillende wapens tot het ‘puzzelend’ door de wereld van Prey heen gaan, het zit er allemaal in.

David bereidt zich voor op een hands on ervaring

Voor David was dit een mooi begin van de week waarin hij hands on mag gaan. Waar JJ de game al had gespeeld, was dit stuk beeld zijn eerste kennismaking. De twee bekeken samen de footage en na afloop geeft David het antwoord of hij nu psyched is voor de game of dat hij met enige bedenkingen afreist naar het kantoor van Bethesda om daar zelf met het spel aan de slag te gaan. Het antwoord op deze vraag en natuurlijk de 26 minuten footage zonder gelul van ons erover heen, vind je in de special over de exclusieve footage van Prey.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch