Menu Premium
Loading...

Starfield Preview: ‘Gaat dit dé (space) game van 2023 worden?’

24/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben de afgelopen week eindelijk een flink hap info gekregen over Starfield. Deels in beeld en deels door middel van developer’s diaries en interviews met de makers van het spel. Al die beelden en feiten wekt discussie op bij de community en bij ons op de Gamekings redactie. We hebben immers allemaal vanuit Blast Galaxy en de studio gekeken naar de beelden van Starfield die getoond werden tijdens de Xbox & Bethesda Game Showcase. Jelle & Koos zijn achter de desk gekropen om het over deze nu al spraakmakende Alien Open World game te hebben. Wat verwachten zij? wat vinden ze van alle kritiek? En waar hopen ze zelf op? Je ziet en hoort het in de Starfield Preview.

Starfield Preview: Is 1000+ planeten een goed idee?

Denk je dat je moe gaat worden van het spelen van Starfield? Als we Todd Howard mogen geloven gaat het spel meer dan 1000 planeten bevatten om op rond te lopen. 1000!!! planeten. Gaat dat dan wel leuk en niet te eentonig worden? Al die planeten kun je ontdekken in je eigen custom build spaceship! Kannonen, lasers, cockpits. Jij bent de kapitein achter het Sci-Fi stuur en jij beslist hoe het er uit ziet. Maar er is een issue met het verloop van vliegen naar landen. Lopen gamers hier te zeiken of hebben ze een punt?

Character builders opgelet!

Ben jij net zoals Daan en Jelle helemaal into character customization? Dan is er goed nieuws, want in Starfield heb je alle vrijheid om je eigen avatar te maken. Het schijnt dat je gebruik kunt maken van functies die nog nooit eerder in een Bethesda-game zijn verschenen. Tijdens de showcase hebben wij al een kleine sneak-peek gekregen van hoe de character customization er uit gaat zien. Elk character heeft ook een eigen achtergrond en persoonlijkheid. Zo kan je spelen als een medic of misschien wel een professor. En zo valt er nog een hoop meer te bespreken over deze game. Je ziet en hoort het allemaal in de Starfield Preview.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch