Menu Premium
Loading...

S.T.A.L.K.E.R 2 Preview – ‘Krijgen ze de game af?’

21/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben onlangs een teken van leven van S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl voorbij zien komen. En daar was iedereen blij mee. Beseffende dat de developer in kwestie in een land werkt dat in oorlog is en waarbij een aantal medewerkers in dienst zijn gegaan. De game komt nu uit in 2023 en niet meer op 8 december. War gezien de voorgeschiedenis geen verrassing is. We zijn al lang blijf dat ontwikkelaar GSC World de handdoek niet in de ring heeft geworpen. Het is momenteel immers niet prettig leven in Oekraïne. We weten allemaal natuurlijk wat daar momenteel aan Al die ellende bederft bij ons echter niet de ‘hype’ rond de game. Misschien willen we hem wel meer dan ooit spelen. JJ & Skate zitten klaar achter de desk en gaan hun verwachtingen bespreken in de S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl preview.

Eén doel: overleven.

S.T.A.L.K.E.R. 2 is een duistere first-person shooter die zich afspeelt in een harde en horror-getinte omgeving. Als speler wordt je naar de Chornobyl Anomalous Exclusion Zone met één doel: overleven. Stalker speelt zich af rond Tsjernobyl. Vanwege een ramp met de kernreactor beginnen er overal gemuteerde mensen en dieren op te duiken. Degenen die deze gevaarlijke plek binnenkomen worden Stalkers genoemd. Zij zijn op zoek naar ‘artefacts’ die speciale krachten geven. De zone waarin je in STALKER 2 speelt, is sinds de tweede explosie drastisch veranderd vol. De plek is nu nog gevaarlijker geworden en de bewoners van ‘the Zone’ moeten gered worden. Door jou.

S.T.A.L.K.E.R 2 verwacht in 2023

Wat is het allerbelangrijkste bij apocalyptic survival games? De sfeer ten eerste. Maar natuurlijk ook de wapens. S.T.A.L.K.E.R. 2 biedt intense vuurgevechten met verschillende vijanden die je soms net te slim af zijn met hun tactieken. Je hebt keuze uit meer dan 30 soorten wapens met talloze aanpassingen. De makers van de game willen de spelervaring zo realistisch mogelijk laten voelen. Zo hebben ze een realistische dag- en nachtcyclus en overlevingmechanismen zoals honger, slapen, bloeden en stralingseffecten in het spel verwerkt. Voor de mensen die staan te popelen om de game samen te spelen met vrienden: er komt kort na de release van de game een multiplayer mode aan. Zal deze multiplayer modus extra dingen toevoegen aan de game of wordt het allemaal redelijk standaard? Je ziet en hoort de verwachtingen van JJ & Skate in de S.T.A.L.K.E.R 2 preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch