Menu Premium
Loading...

Ghostwire: Tokyo Preview: ‘Opnieuw een Deathloop-achtige verrassing?’

17/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je van die games die je echt wilt proberen. En wij mazzelpikken krijgen vaak de kans om dat eerder te mogen doen. Daarom hebben wij vandaag speciaal voor jullie de preview van Ghostwire Tokyo. Het spel wordt ontwikkeld door Tango Gameworks. Een studio die je mogelijk kent van The Evil Within 2. Ghostwire Tokyo werd aangekondigd op de E3-show van Bethesda. En wat we zagen, beviel ons wel. Hoe hebben wij nu de eerste speelsessie van de game ervaren? Is dit eindelijk een game die het wat anders aanpakt? Je gaat het allemaal zien en horen in de preview van Ghostwire Tokyo.

Het verhaal van Ghostwire: Tokyo

Het verhaal draait om het feit dat bijna alle inwoners van Tokyo op een mysterieuze wijze zijn verdwenen. Een soort geest-achtste wezens genaamd Visitors hebben de stad overgenomen. Akita is de protagonist van de game en is bezeten door een soort detective genaamd KK. Hij wil de boel gaan oplossen. Is dit het begin van een goed en intrigerend verhaal? En hoe zit het verder qua gameplay in de game? Is het vet om jezelf met behulp van grappling hooks en magische krachten door Tokyo heen te bewegen? Het antwoord krijg je in deze preview.

Wat verwachten we nog meer van de game

Als een game gepubliceerd wordt door Bethesda, dan mag je hoge verwachtingen hebben. Nu we het hebben gespeeld is de vraag of die verwachtingen ook waar gemaakt worden. Is de game vet? Hoe zit het met de gameplay? Wat kun je allemaal? En hoe was het eerste stuk van het verhaal? Gaat het goed komen met deze nieuwe IP? Of heeft het echt nog wel wat schaafwerk nodig? Je ziet en hoort het allemaal in de preview van Ghostwire Tokyo. Een die game die, als alles goed gaat, uitkomt op 25 maart aanstaande.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch