Menu Premium
Loading...

Borderlands 3 Gamescom 2019 Preview: “Nog weinig van het verhaal gezien”

24/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 3! De fans van Borderlands zullen wel weten dat er tijdens de Gamescom een nieuwe diary trailer is gedropt door 2K. Dus gaan Jelle en Boris, die zelf ook wat meer van de game hebben gezien en gespeeld, bespreken met je wat ze nu weten. Boris heeft zelfs een demo gespeeld, dus hij kan je een stuk meer vertellen over de game van 2K!

Zet Borderlands 3 de trend door?

Nadat de eerste twee games een groot succes waren, was er natuurlijk geen twijfel over mogelijk dat de game een derde installment zou krijgen. Tevens kun je er ook wel vanuit gaan dat de game een upgrade zal zijn vergeleken met de vorige twee games. Dat is namelijk de trend die de game van 2K duidelijk laat zien. Borderlands 1 was prima, Borderlands twee was volgens velen een upgrade vergeleken met de eerste game. Hij staat bij sommige zelfs in het lijstje beste games aller tijden. Borderlands 3 lijkt de vorige game op elk gebied ook te gaan overtreffen. Voor iedereen zal dit natuurlijk anders voelen, maar dat de Borderlands-games steeds beter worden (en nu ook weer beter lijkt te worden) staat buiten kijf.

Wat weten we inmiddels?

Er zullen, natuurlijk, nieuwe guns aanwezig zijn met nieuwe perks en mogelijkheden. Dit is al een belangrijke ontwikkeling om op deze manier de game fris te houden. Daarnaast zijn er weer nieuwe Vault Hunters, zal de wereld nog groter zijn en tevens grafisch een upgrade krijgen. Tevens kom je weer nieuwe enemies tegen tijdens je zoektocht naar de Vault. Hoe de verhaallijn precies gaat uitpakken, of de humor weer terug zal komen en wat de insteek van het verhaal verder zal zijn? Dat is nog afwachten, want veel weten we er nog niet over.

Wat verwachten jullie van Borderlands 3? Wat vindt je van de footage die je tot nu toe hebt gezien? Ga je de game als nieuwkomer een kans geven? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch