Menu Premium
Loading...

Best of E3 2018: Preview The Last of Us 2. Ellie is terug.

14/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één scene tijdens de persconferenties van de afgelopen E3 2018 is blijven hangen, dan is het wel de lesbische zoenscene uit The Last of Us 2-demo tijdens de PlayStation Persconferentie. Zelfs de NOS pikte ‘dit voorval’ op. Het zou echter jammer zijn als dat kussen het enige is wat mensen zich over een jaar nog van deze presentatie kunnen herinneren. Want er zat zoveel meer fraais in de krappe tien minuten die we te zien kregen. Daarom namen Kevin en JJ snel deze preview op van The Last of Us 2, de opvolger van een game die volgens beiden tot de beste games ooit gemaakt hoort.

Kroont Naughty Dog zich weer tot de absolute koning der developers?

De actie die we in de demo voorgeschoteld kregen, zag er vertrouwd uit. En alhoewel Ellie niet zo sterk is als Joel, schopt zij bijna net zo hard kont als het hoofdkarakter uit het eerste deel. Ook lijkt de stealth-gameplay veel genuanceerder te worden dan in voorgaande games. De dichtheid van de struiken en de houding waarin Ellie zich bevindt bepaalt mede haar zichtbaarheid.

Naughty Dog heeft ook beloofd dat de kunstmatige intelligentie in The Last of Us 2 slimmer wordt dan in het vorige deel. En dat stemt ons tot tevredenheid aangezien het produceren van de AI een van de weinige mindere kwaliteiten was bij Naugthy Dog. De vijand communiceert voortdurend met elkaar waardoor ze sneller plausibele taktieken op Ellie kunnen loslaten. Ook is het vechtsysteem op de schop gegaan en bezit Ellie een nieuwe optie om zichzelf te verdedigen gedurende melee-gevechten. En dat is maar goed ook, want als we op de beelden van de demonstratie mogen afgaan, komt ze heel wat bad guys en girls tegen. Kevin en JJ zitten in deze preview klaar om jou te vertellen hoe wreed The Last of Us 2 zou kunnen gaan uitpakken.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch