Menu Premium
Loading...

Shenmue III Preview: ouderwetse meuk of old school fun?

17/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ruim 18 jaar geleden sinds de laatste Shenmue, Shenmue II (2001), werd gereleased. Shenmue III zat er dan ook al een tijd aan te komen, maar nu is de game bijna daar. Vanaf 19 november kun je met de game aan de slag op de PlayStation 4 en PC. Skate heeft de game tijdens zijn trip gespeeld en gaat samen met Boris tijdens deze preview praten over wat je van de game kunt verwachten.

Ryo Hazuki de hoofdrolspeler in Shenmue III

Je kruipt wederom in de huid van de Ryo Hazuki. Hij zet zijn reis (uit Shenmue II) voort in dit derde deel. Het verhaal gaat verder waar Shenmue II lang gelden geëindigd was. Ryo Hazuki gaat op zoek naar de moordenaar van zijn vader om revanche te nemen. Onderweg komt hij allerlei obstakels tegen die hem het leven zuur zullen maken. Want het zal ook eens niet zo zijn.

Vechten, onderzoeken en communiceren

Dat is een beetje waar jij je met Ryo Hazuki vooral op zult focussen. Door te communiceren met andere personages in de game kun je aanwijzingen vinden die belangrijk en doorslaggevend kunnen zijn voor het vinden van de moordenaar van zijn vader. Het verkennen en onderzoeken van je omgeving is tevens een belangrijk onderdeel van Shenmue III. Veel van de tijd die je in deze game zult doorbrengen zal je daaraan kwijt zijn. Daarnaast is er natuurlijk ook gewoon heerlijke combat. Je komt tijdens je reis meer dan genoeg mensen tegen waartegen je kunt (zeg maar gerust moet) vechten. Pas dan komen de combat skills van Ryo Hazuki echt tot uiting. Drie verschillende soorten onderdelen dus die deze game vormen.

Ben jij van plan de game te gaan kopen? Laat je mening achter en deel ook je herinneringen aan de eerste twee Shenmue games in de comments hieronder.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch