Menu Premium
Loading...

Preview – For Honor

23/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft toonde op haar persconferentie tijdens de E3 een nieuwe IP, genaamd For Honor. For Honor is een competitieve third-person melee game, die zal gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je weten of deze game er één is die je in de gaten moet houden? Check dan de E3 preview van For Honor met Emiel en Boris!

Toen For Honor getoond werd tijdens de persconferentie van Ubisoft, klonk er een groots applaus vanuit de zaal. Helemaal duidelijk was meteen echter niet wat de game precies zou gaan worden. De trailer leek de nadruk op een bepaald te leggen op co-op. Uiteindelijk blijkt de game dus een competitieve third-person game te gaan worden, waarin je het samen met een team opneemt tegen anderen. Of Emiel en Boris dit zien zitten, check je in de E3 preview van For Honor.

Het is op dit moment onduidelijk wanneer For Honor precies gaat verschijnen. De game, die op de PlayStation 4, Xbox One en PC verschijnt, wordt wel alvast onder de loep genomen door Emiel en Boris in deze E3 preview!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platforms: PlayStation 4 – Xbox One – PC
Releasedatum: n.n.b.

Preview - For Honor

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch