Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Tom Clancy’s The Division

07/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar oktober werden we helaas verrast met het nieuws dat Tom Clancy was overleden. Een hoop van zijn boeken zijn overgezet naar films, waaronder The Hunt For Red October en The Sum Of All Fears. Ook zijn er een aantal boeken inspiratie geweest voor games. Denk bijvoorbeeld aan Tom Clancy’s Splinter Cell, welke standaard de naam van de schrijver meedraagt. Tom Clancy’s The Division doet dat ook en daar gaan Marcella en Boris het nu uitgebreid over hebben. Wat verwachten zij van deze game op de aankomende E3? Zie het in ‘Preview E3 2014: Tom Clancy’s The Division’!

Tom Clancy’s The Division is een verhaal dat zich afspeelt in New York, waar een biologische bom is afgegaan. De sociale gemeenschap stort in elkaar en de overlevenden doen er alles aan om zichzelf te redden. Elke dag verdwijnt er iets; elektriciteit, schoon water, medicijnen. Alles wordt schaars. Hierdoor ontstaan er kleine gemeenschappen en zogeheten gangs die alles op alles zetten om aan de benodigde voorraden te komen. Dit alles speelt zich in een online-wereld af, in de vorm van een MMO. Jij kunt alleen in deze wereld rondlopen of samen met je vrienden. Ook kan jij of een vriend van je met een tablet een drone besturen om zo mensen te helpen of tegen te werken. Het idee achter de game is het laten zien hoe makkelijk het is onze samenleving op zijn knieën te krijgen.

Er is wel al wat nieuws naar buiten gelekt over Tom Clancy’s The Division de afgelopen weken. Zo werd onlangs bekend dat de game is uitgesteld tot 2015. Waarom ze dit gedaan hebben, is nog niet duidelijk. Wel beweert een bron dat ze nog helemaal niet begonnen waren aan de echte game, maar alleen nog aan promotiemateriaal. We zullen moeten wachten tot de E3 2014 om te horen of dit allemaal klopt, maar tot die tijd kun je lekker samen met Boris en Marcella gaan zitten speculeren in deze ‘Preview E3 2014: Tom Clancy’s The Division’!

Ontwikkelaar: Massive Entertainment
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, Xbox One en PlayStation 4

20140604_TheDivsionSplash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch