Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Nieuwe titel Guerrilla Games

03/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar dagen tot we in het vliegtuig zitten naar LA voor de E3 2014, maar vandaag zijn Jelle en Boris nog even de studio ingedoken om een preview voor je op te nemen. Ditmaal gaan ze het hebben over de nieuwe titel van Guerrilla Games. Er gaan al heel wat geruchten rond over deze game, maar eigenlijk weten we er nog helemaal niks vanaf. Wordt het een RPG, MMO of zelfs een free-to-play game? Je hoort hoe de heren erover denken in deze ‘Preview E3 2014: Nieuwe titel Guerrilla Games’.

Guerrilla Games is natuurlijk bekend van de Killzone-serie waar inmiddels alweer vier delen van zijn uitgekomen met het meest recente deel: Killzone Shadow Fall. De studio staat vooral bekend om hun grafische stijl en komen na vier delen Killzone met een geheel nieuwe titel. Natuurlijk gaan er al heel wat geruchten over wat deze nieuwe game precies gaat worden. Het gerucht dat al het langst de ronde doet, is dat de nieuwe Guerrilla Game een RPG wordt, maar er gaan ook geruchten dat het misschien een free-to-play MMO wordt. Of deze geruchten ook echt kloppen, gaan we zien op de persconferentie van Sony. Hoe Jelle en Boris denken over deze geruchten, zie je in deze ‘Preview E3 2014: Nieuwe titel Guerrilla Games’.

De heren zijn in ieder geval super benieuwd naar waar Guerrilla mee gaat komen op deze E3 2014 en of ze überhaupt wel wat van zich laten horen. Krijgen we een trailer, gameplay, een teaser of misschien wel helemaal niks? En kiezen ze voor dezelfde stijl als Killzone of wordt dit echt een compleet andere game? Genoeg om over te speculeren dus en de heren hebben al heel wat verwachtingen voor de nieuwe titel van Guerrilla Games. Ben jij benieuwd wat de heren verwachten? Check dan snel deze ‘Preview E3 2014: Nieuwe titel Guerrilla Games’.

Ontwikkelaar: Guerrilla Games
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: N.n.b.

Preview E3 2014: Nieuwe titel Guerrilla Games

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch