Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Mirror’s Edge

30/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar jaar geleden kwam Electronic Arts met Mirror’s Edge, een first-person action-adventure platformgame die iets nieuws probeerde te doen. De game werd ontvangen met wisselend commentaar en werd ook niet zoveel verkocht als gehoopt. Toch komen EA en ontwikkelaar DICE met een nieuw deel in de Mirror’s Edge franchise, welke niet een direct vervolg is op het origineel. Vorig jaar, tijdens de E3 2013, werden we al lekker gemaakt met een teaser trailer en daarom bespreken Skate en Steven wat hun verwachtingen zijn voor deze game. Wat denken zij te gaan zien op de aankomende E3? Ze vertellen het je hoogstpersoonlijk in ‘Preview E3 2014: Mirror’s Edge’.

Mirror’s Edge kwam in 2008 uit op PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De fans van de game hebben lang moeten wachten, maar vorig jaar lieten EA en ontwikkelaar DICE eindelijk iets horen over de serie in kwestie door middel van een nieuwe teaser trailer. Ook Steven en Skate zaten lang te wachten op een nieuwe Mirror’s Edge en daarom zijn ze de studio ingedoken om eens even goed te speculeren over de game en hun verwachtingen. Vooral Steven was gecharmeerd door de simpele maar originele setting en vernieuwende gameplay van de eerste Mirror’s Edge. Daarom is hij erg benieuwd hoe DICE dit in positieve zin naar een hoger level weet te tillen. Wat zullen we van Mirror’s Edge gaan zien op de E3 2014? Een nieuwe trailer, demo of zelfs een releasedatum?

Het is nog net even langer dan een week wachten en dan hebben we het antwoord. Kun jij ook niet wachten om in de opgepoetste wereld van Mirror’s Edge aan de slag te gaan en ben jij benieuwd naar de speculaties en verwachtingen van Steven en Skate? Ga er dan lekker voor zitten en kijk deze ‘Preview E3 2014: Mirror’s Edge’!

Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One

Preview E3 2014: Mirror's Edge

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch