Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Far Cry 4

02/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is kort geleden dat Far Cry 4 officieel aangekondigd werd. Far Cry 3 was een populaire game en werd op de redactie veel gespeeld. Er werd dan ook gehoopt op de onthulling van het vervolg tijdens de aankomende E3. Ubisoft was iedereen echter al voor. Far Cry staat natuurlijk bekend om zijn wrede actie, maar ook om de locaties waar de game zich afspeelt. In het eerste deel werden we losgelaten op een tropisch eiland vol piraten en in deel twee werden we midden in de gillende hitte van de Afrikaanse savanne gedropt. Met deel drie gingen we terug naar de eilanden van het origineel. Stuk voor stuk unieke locaties met een sterk vakantie gehalte. Er is nog niet veel bekend rondom Far Cry 4, maar de locatie weten we al. Dit keer gaan we de actie in het Himalaya gebergte opzoeken. Wil je meer weten over de locatie en de nieuwe bad-guy? Check dan deze ‘Preview E3 2014: Far Cry 4’.

De game gaat zich dus afspelen in het Himalaya gebergte, Kyrat om precies te zijn. In dit gebied is er natuurlijk het een en ander aan de hand. Net als met de vorige Far Cry-delen hebben we te maken met een excentrieke bad-guy. In Far Cry 3 kregen we natuurlijk de knettergekke Vaas en in Far Cry 4 hebben we te maken met een vijand in een roze pak. Deze verder nog mysterieuze man heeft zichzelf tot koning gekroond in Kyrat en dat zal ongetwijfeld leiden tot enkele heftige confrontaties. Wil je weten wat Dennis en Skate van de bad-guy van Far Cry 4 vinden? Check dan de ‘Preview E3 2014: Far Cry 4’.

Na het succes van Far Cry 3 wil executive producer Dan Hay Far Cry 4 naar een nieuw niveau tillen. “We willen spelers verrassen en hun verwachtingen overtreffen. Gezien de unieke setting denken we dat Far Cry 4 opvalt als een hoogstaande first-person shooter en we kunnen niet wachten op de komende maanden meer van de game te onthullen.” Je leest het goed er zal binnenkort meer bekend worden gemaakt rondom de game. Dat moet de E3 zijn! Houd dus Gamekings.tv goed in de gaten voor het volgende Far Cry 4 nieuws. Nu eerst nog even de ‘Preview E3 2014: Far Cry 4’ met Dennis en Skate.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One
Preview E3 2014: Far Cry 4

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch