Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Fable Legends

05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele maanden geleden hebben we nog in volledig HD van de eerste Fable-game kunnen genieten. Ontwikkelaar Lionhead Studios heeft de fans dus wel even zoet kunnen houden, maar ondertussen is het wel eens tijd voor wat nieuws. Gelukkig komt dat er ook in de vorm van Fable Legends, welke we hopelijk ook uitgebreid op de E3 2014 gaan zien. De subtitel van de game schept epische verwachtingen, want wordt Fable Legends ook legendarisch goed? Check het in ‘Preview E3 2014: Fable Legends’ met Dominique en Steven.

Fable Legends werd de wereld ingebracht met een brute CGI-trailer en langzaamaan druppelt er ook meer informatie naar buiten over de aankomende titel van Lionhead Studios. De game zou namelijk een coöperatieve game worden waarvoor je altijd een internetconnectie nodig hebt, maar anders dan een MMORPG. Bekendmaken dat een game altijd voorzien moet zijn van een werkende internetconnectie valt over het algemeen niet erg in de smaak bij de gamers en kort na deze bekendmaking heeft Lionhead Studios laten weten dat je de game ook in je eentje kunt spelen. De co-op speel je met drie andere spelers, maar mochten deze er niet zijn dan worden deze spelers overgenomen door de computer. Op deze manier kun je gemakkelijk switchen van een singleplayer ervaring en het plezier om samen met je vrienden door de kleurrijke wereld van Fable Legends te wandelen.

Lionhead Studios heeft laten weten haar complete team op deze Xbox One exclusieve titel te hebben gezet. De game wordt met de Unreal 4 Engine gemaakt en volgens John Needham van Lionhead wordt dit de grafisch meest indrukwekkende game van de Xbox One. Uit de trailer die we hebben gezien tijdens de Gamescom 2013 kunnen we opmaken dat de game verschillende klassen heeft zoals de archer, de warrior en de mage. Naast dat Fable Legends zich 400 jaar voor het originele Fable gaat afspelen is er verder weinig bekend over het hoofdpersonage en het verhaal. Steven en Dominique houden de game echter goed in de gaten en weten er alles vanaf. Kun je niet wachten op een vette role-playing game voor de Xbox One? Check dan de ‘Preview E3 2014: Fable Legends’.

Ontwikkelaar: Lionhead Studios
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One

Preview E3 2014: Fable Legends

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch