Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Evolve

31/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja de E3 komt steeds dichterbij. De spanning voor deze wrede week is zich al aan het opbouwen tot gigantische proporties. Iedereen op de redactie kijkt uit naar andere titels, maar over het algemeen zijn we het op de redactie wel eens dat Evovle een titel is om in de gaten te houden. Evolve is de nieuwe game van ontwikkelaar Turtle Rock Studios, het team achter Left 4 Dead. Evolve wordt net als Left 4 Dead ook een multiplayer shooter. Dit keer neem je het echter niet op tegen hordes zombies, maar tegen een gigantisch monster. Shelly en Dennis blikken met de E3 in het vooruitzicht naar deze monster shooter? Check deze ‘Preview E3 2014: Evolve’.

Ook dit keer speel je samen met drie andere spelers. Het is de bedoeling om met jouw medespelers een enorm monster te killen. Niet alleen je teamgenoten zijn online spelers, maar het monster wordt ook door een speler bestuurd. Het klinkt behoorlijk onmogelijk om zo’n monster te slayen. Het voordeel is dat de jagers verschillende items hebben om het monster klem te zetten en aan te vallen. Zoals je misschien al hebt gezien in de trailers, is er nog maar een monster vrijgegeven. Turtle Rock Studios heeft al aangegeven dat er meerdere monsters in de game zullen zitten. Het monster dat nu bekend is, wordt steeds groter en sterker. Dennis en Shelly speculeren erop los over welke wrede andere monsters er in de game gaan zitten. Ben je benieuwd wat Dennis en Shelly verwachten van Evolve op de E3? Check dan deze ‘Preview E3 2014: Evolve’.

Op de aankomende E3 2014 hopen we meer van deze game te weten te komen. De kans is erg groot dat Evolve speelbaar is, aangezien de game al op meerdere events speelbaar was. Krijgen we nieuwe monsters te zien? Speculeer mee met Dennis en Shelly over de monsters, de wapens en de verschillende items in de ‘Preview E3 2014: Evolve’.

Ontwikkelaar: Turtle Rock Studios
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One

Preview E3 2014: Evolve

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch