Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Elite: Dangerous

08/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

David Braben ontwikkelde in 1984 de originele Elite die in hetzelfde jaar ook werd uitgebracht. De game was toentertijd revolutionair door de grote open wereld en graphics, wat technisch nog lang niet de standaard was. In november 2012 startte Frontier Developments een campagne op Kickstarter om een nieuwe Elite-game te ontwikkelen, namelijk Elite: Dangerous. Het Kickstarter-doel werd ruim behaald en Frontier Developments is nu al jaren bezig met de ontwikkeling van deze game. Steven en Boris hebben beiden het origineel gespeeld en zitten vandaag in de studio om Elite: Dangerous te bespreken. Wat zij verwachten van deze game en wat ze denken te gaan zien op de E3 2014, zie je in deze ‘Preview E3 2014: Elite: Dangerous’.

Toen Boris en Steven naar gameplaybeelden keken van de originele Elite, schrokken ze zich dood. Wat in 1984 een revolutionaire game was, is nu niet heel veel meer dan een paar pixels. De heren zijn allebei groot fan van de eerste Elite-game en zijn daarom heel benieuwd of Elite: Dangerous even tof gaat worden als het origineel. In Elite: Dangerous is het mogelijk een eigen ruimteschip te bouwen en deze helemaal naar smaak aan te passen. In een enorme open wereld kun je samen met je vrienden andere spelers aanvallen, uitrusting ruilen en de wereld verkennen. Boris en Steven verwachten heel veel van deze game, maar wat verwachten ze te gaan zien op de E3 2014? Is de game al ver genoeg gevorderd in het ontwikkelingsstadium om zelf aan de slag met Elite: Dangerous te kunnen of krijgen we een demo te zien?

We hebben al aardig wat beelden van Elite: Dangerous voorbij zien komen, maar nu is natuurlijk de grote vraag wat we nog meer gaan zien op de E3 2014. Ben jij een groot Elite-fan en kan jij ook niet wachten tot je met jouw ruimteschip aan de slag mag in de grote open wereld van Elite: Dangerous? Ga dan snel kijken!

Ontwikkelaar: Frontier Developments
Uitgever: Frontier Developments
Platform: PC en Mac

Preview E3 2014: Elite: Dangerous

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch