Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Dragon Age: Inquisition

01/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wordt de eerste keer dat David naar de E3 gaat en dus heeft onze E3-veteraan Jelle onze E3-noob op sleeptouw genomen in deze vooruitblik. Jelle geeft een aantal wijze tips aan David die nog geen idee heeft wat hem allemaal staat te wachten. Gelukkig schrikt David nergens snel van terug en samen met Jelle bespreken zij de nieuwste Dragon Age-game: Dragon Age: Inquisition. Draken doen het altijd goed bij Jelle en David, maar geldt dat ook voor Dragon Age: Inquisition? En wat kan BioWare er op de E3 voor zorgen dat iedereen het vertrouwen in de serie terugvindt? David en Jelle kijken alvast vooruit naar wat de game gaat doen op de E3 in deze ‘Preview E3 2014: Dragon Age: Inquisition’.

Natuurlijk gaan de heren als ‘pers’ naar de E3 2014 en dit betekent dat zij een hoop extraatjes krijgen die andere bezoekers niet hebben, zoals presentaties achter de schermen. David heeft er duidelijk zin in en Jelle neemt hem alvast een beetje mee in de perks van de pers op de E3. Bij EA krijgen ze namelijk een speciale pas, waardoor ze nergens in de rij hoeven te staan bij de EA-games. Dus ook niet bij Dragon Age: Inquisition! Kijken zij daardoor nog meer uit naar Dragon Age? Je hoort het in deze ‘Preview E3 2014: Dragon Age: Inquisition’.

Dragon Age: Inquisition, is een action role-playing game en wordt ontwikkeld door BioWare. De game speelt zich af in de fictieve wereld van Thedas. Een wereld waar monsters, reuzen en draken orde van de dag zijn. Je speelt zelf een personage die de Inquisitor wordt en de wereld moet redden van de ondergang, terwijl er nog een burgeroorlog woedt ook. De makers van de game hebben al aangegeven dat er nog meer speelbare personages komen, maar dat die later in de game worden toegevoegd door middel van downloadable content. Zover is het nog lang niet, laten we maar eerst speculeren over wat we op deze E3 te zien krijgen van de game in de ‘Preview E3 2014: Dragon Age: Inquisition’.

Ontwikkelaar: BioWare
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360
Preview E3 2014: Dragon Age: Inquisition

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch