Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Destiny

31/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie, die natuurlijk bekend is van de eerste Halo-games, is terug en samen met Activision brengen zij dit jaar één van de meest gewaagde projecten uit van de laatste jaren: Destiny. Dennis en Skate zitten daarom klaar om met jou een vooruitblik te doen op wat Bungie gaat showen van Destiny op de E3 2014. Dus ben jij benieuwd wat zij denken dat er allemaal gaat gebeuren? Check dan snel hier deze lekkere ‘Preview E3 2014: Destiny’.

Dennis is niet zo heel lang geleden nog bij Bungie langsgeweest en heeft daar als eerste en enige van de Benelux Destiny kunnen spelen. Hij kwam laaiend enthousiast terug. Nu heeft hij ook enorm veel zin in de E3, omdat Bungie had aangegeven daar meer van de Destiny multiplayer te laten zien. Naast Dennis zit onze first-person expert Skate. Hij zegt al maanden dat hij shooter-moe is, maar het begint bij hem nu toch wel te kriebelen door Destiny. Hij is niet de enige, want ook Dominique en Steven vinden dat deze game wel mag komen. Daar moeten we toch nog heel even op wachten. De game zal namelijk pas op 9 september in de winkels liggen. Wordt het het wachten waard? Blijft Destiny ons ook op deze E3 verbazen?

Voor degene onder ons die echt geen idee hebben wat Destiny is: Destiny is een online shooter waarin je in teams van drie of alleen missies kunt vervullen in een groot universum met meerdere planeten. De aarde is aangevallen door een stel aliens en jij bent één van de laatste overlevenden. Je hebt de keuze uit drie klassen die allemaal in de basis gebruiken maken van guns, maar ook bijzondere abilities hebben. Zit jij nou ook zo te wachten op deze game? Check dan hier snel deze ‘Preview E3 2014: Destiny’ met Dennis en Skate.

Ontwikkelaar: Bungie
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360
Preview E3 2014: Destiny

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch