Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Borderlands: The Pre-Sequel

29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na te hebben genoten van verschillende toffe downloadable content pakketten als Claptrap’s New Robot Revolution is het tijd voor een volwaardig nieuw Borderlands-deel. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, gaat het hier om een pre-sequel. Dennis en Shelly zijn beiden groot fan van de Borderlands-serie en nu is de vraag of dit nieuwe deel net zo gaaf wordt als de vorige Borderlands-games. Kom erachter wat Dennis en Shelly van Borderlands: The Pre-Sequel vinden en check deze ‘Preview E3 2014: Borderlands: The Pre-Sequel’.

De subtitel kan nogal wat verwarring met zich meebrengen. Het gaat hier namelijk om een soort prequel en sequel tegelijkertijd. De gebeurtenissen spelen zich namelijk tussen deel één en deel twee af. Het verhaal gaat over Handsome Jack die op zoek gaat naar een alien artefact. Jij speelt een van Jack’s vier kameraden. Zoals Shelly enthousiast aangeeft, kun je nu voor het eerst in de geschiedenis van Borderlands met Claptrap spelen. In de vorige Borderlands-delen was Claptrap een kameraad die je advies gaf wanneer dat nodig was. Het is niet letterlijk de Claptrap uit de vorige delen, maar de militaire uitvoering ervan. Dit deel zal zich gaan afspelen op de maan en, zoals te zien is in verschillende trailers, is het belangrijk om rekening te houden met zwaartekracht. Je kunt dus hoger springen, maar ook als je bijvoorbeeld een granaat gooit zal deze trager zijn doelwit vinden dan normaal. Ben je benieuwd naar de nieuwe toevoegingen in dit nieuwste Borderlands-deel? Luister dan goed naar wat Dennis en Shelly te zeggen hebben.

Net als in de vorige Borderlands-games heb je de keuze uit vier verschillende personages. Naast Claptrap kun je kiezen uit drie andere nieuwe personages. Zo is er Athena, The Gladiator. Haar skills voert ze uit met haar schild. Zo kan ze schade absorberen met haar schild. Je kunt ook kiezen voor een robot. Wilhelm kun je herkennen als een groot ijzeren vijand uit Borderlands 2, maar in dit deel is hij een mens die bij ieder level dat je speelt verandert in een robot. Deze klasse heet The Enforcer. Nisha is de sheriff van Lynchwood in Borderlands 2. Leer meer over de nieuwe speelbare personages en check deze ‘Preview E3 2014: Borderlands: The Pre-Sequel’.

Wat verwachten Dennis en Shelly? Hebben zij het idee dat Borderlands: The Pre-Sequel een volwaardige opvolger wordt in de Borderlands-serie? Ze vertellen het zelf en dat zie je hier!

Ontwikkelaar: GearBox Software
Uitgever: 2K Australia
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC
Preview E3 2014: Borderlands The Pre-Sequel

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch