Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Battlefield Hardline

28/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2014 staat voor de deur en dan komt het nog wel eens voor dat het één en ander uitlekt voordat de beurs in volle glorie aan de gang is. Ditmaal is EA de pineut, die geheime beelden van misschien wel dé klapper van hun persconferentie zonder toestemming heeft zien verschijnen op het internet. De eerste beelden van Battlefield Hardline kunnen op dit moment door iedereen bekeken worden, ondanks dat er duidelijk wordt vermeld dat het gaat om materiaal die niet gedistribueerd mag worden. Boris en Dennis zijn gelijk de studio ingedoken om het eens even goed te hebben over de game en hun verwachtingen. Check dus snel deze ‘Preview E3 2014: Battlefield Hardline’.

Boris kan als de grootste Battlefield-fan van de redactie natuurlijk niet wachten om het uitgebreid te hebben over de gelekte informatie van Battlefield Hardline. Samen met Dennis is hij de studio ingedoken om de game eens even goed te bespreken. Nu zijn de heren wel een beetje teleurgesteld, want hoeveel vetter is het namelijk om de game gewoon op de E3 2014 zelf aangekondigd te zien worden. Maar natuurlijk mogen we niet klagen met zoveel nieuwe informatie.

Terwijl de laatste Battlefield-games allemaal van de hand van DICE kwamen, is het Visceral Games die verantwoordelijk is voor Battlefield Hardline. Visceral Games heeft onder meer Dead Space 3 ontwikkeld, met ook Dante’s Inferno in het portfolio. Of de heren dit een beetje positief vinden, hoor je in deze Battlefield Hardline E3 preview. In de uitgelekte trailer zien we niet alleen verschillende maps en personages, maar ook een hele lading nieuwe gamemodes. Zo is er onder andere een Rescue Mode en Heist Mode. Genoeg om te bespreken dus!

Na het zien van deze uitgelekte trailer weten Dennis en Boris al heel wat te vertellen over deze game en wat we te zien gaan krijgen op de aankomende E3 2014. Natuurlijk speculeren de heren er nog lekker op los over mogelijke dingen die we nog niet hebben gezien in deze trailer. Er is één ding: wij kunnen in ieder geval niet wachten op deze game. Ben jij ook zo onder de indruk van de eerste beelden van Battlefield Hardline en wil jij weten hoe Boris en Dennis denken over deze game? Zie het in deze ‘Preview E3 2014: Battlefield Hardline’!

Ontwikkelaar: Visceral Games en DICE
Uitgever: Electronic Arts
Platform: N.n.b.
Preview E3 2014: Battlefield Hardline

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch