Menu Premium
Loading...

Preview E3 2014: Assassin’s Creed: Unity

30/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag zitten Skate en diehard Assassin’s Creed fan David in de studio om het eens even goed te hebben over de aankomende Assassin’s Creed game. We hebben nog niet meer dan een teaser trailer gezien van Assassin’s Creed: Unity, maar Skate en David speculeren er lekker op los. Waar speelt de game zich af? Gaan we cross-overs zien met eerder Assassin’s Creed games en hoe gaat het verhaal eruit zien? Meer hierover in deze ‘Preview E3 2014: Assassin’s Creed: Unity’!

Iedereen op de Gamekings-redactie heeft wel een favoriete serie en die van David is overduidelijk Assassin’s Creed. Hij is dan ook de meest geschikte persoon om het te hebben over Assassin’s Creed: Unity, gezien hij de gehele serie compleet heeft uitgespeeld en op z’n duimpje kent. Afgelopen jaar stond Assassin’s Creed IV: Black Flag ook in de top 10 van Skate, maar zijn liefde voor Assassin’s Creed loopt niet zo hoog op als bij David.

Het kan met Assassin’s Creed: Unity twee kanten op: enthousiaste fans als David worden blij verrast met wederom een wreed deel in de serie of de game valt tegen na het succes van Assassin’s Creed IV: Black Flag. David vertelt hoe hij erover denkt en of hij een idee heeft wat Assassin’s Creed: Unity gaat doen. Tot nu toe is het alleen maar bekend dat de game zich afspeelt tijdens de Franse Revolutie, wat potentieel een hele dikke setting is, welke helemaal niet misplaatst is in de Assassin’s Creed serie. Al het is natuurlijk wel zo dat in die serie alle tijdperken aan bod kunnen komen, gezien de verhaallijn dat makkelijk toelaat.

Skate en David blikken alvast vooruit op de E3 2014, waar we hopelijk veel meer gaan zien van Assassin’s Creed: Unity. Het is wel de uitgelezen plek waar Ubisoft kan laten zien wat ze in petto hebben. Je hoort wat de twee heren verwachten in ‘Preview E3 2014: Assassin’s Creed: Unity’!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 4, Xbox One en PC
Preview E3 2014: Assassin's Creed: Unity

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch