Menu Premium
Loading...

Best of E3 2018: Preview Death Stranding. Zoveel vraagtekens!

15/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf het moment dat we twee jaar geleden de eerste beelden zagen van Hideo Kojima’s nieuwste werk Death Stranding, hadden we geen flauw idee wat we er van konden verwachten. En nu, twee jaar later en een paar minuten aan gameplay later, hebben we…nog steeds geen flauw idee waar de grote man achter de oude Metal Gear Solid games mee bezig is. Zelden wisten beelden van een game in ontwikkeling zoveel vraagtekens op te roepen als deze. Of beginnen Boris en Skate toch een klein beetje door de bomen het bos te zien?

Death Stranding: Pakketjes bezorgen tussen twee werelden

Inmiddels zijn er op het interwebz heel wat theorieën te vinden over wat de bedoeling zou kunnen zijn in Death Stranding. Zo zou de baby die hoofdrolspeler Norman Reedus (die de rol van een soort pakketbezorger tussen twee werelden speelt) met zich meedraagt een kloon van zichzelf zijn. Deze kloon zou in rap tempo moeten uitgroeien tot een volwassen versie van hem wanneer hij zou komen te overlijden door in aanraking te komen met schepsels uit de andere wereld. Of zoiets. Dat het niet your average story gaat worden, is in ieder geval wel duidelijk, maar dat zijn we inmiddels wel gewend van Kojima.

Hoeveel hertjes voor deze bizarre trip?

Boris en Skate hebben alle beelden, theorieën en verdere informatie rustig tot zich genomen, en proberen in deze preview alles (voor zover mogelijk met deze mysterieuze game) een beetje op een rijtje te zetten voor je. Wat gaat Death Stranding nou precies worden: een veredelde walking simulator? Een soort horror-game? Een story-driven action game? En spreekt het de heren überhaupt wel aan? Hoeveel hertjes moet je deze bizarre trip wel niet geven? Je ziet het in deze E3 preview van Death Stranding!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch