Menu Premium
Loading...

Preview Call of Duty Modern Warfare II – ‘The start of a new era?’

13/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn een hoop shooter games op de markt, maar één franchise steekt er toch wel bovenuit. En dat is Call of Duty. Op 28 oktober 2022 kan je gaan genieten van een nieuwe COD game: Modern Warfare II. Activision houdt zich op dit moment nog een beetje stil buiten de getoonde beelden tijdens de Summer Game Fest om. JJ & Skate zijn het internet op gedoken en lazen en bekeken alles wat er over het nieuwe deel online is verschenen. Wat kunnen we verwachten van Call of Duty Modern Warfare II? En wat zijn hun verwachtingen? Je ziet en hoort het in de Modern Warfare II preview.

Drie verschillende gamemodes

De game bevat zover we kunnen zien op dit moment drie verschillende gamemodes: Campaign, Spec Ops en Multiplayer. Campaign is een modus voor één speler waarin je 18 missies krijgt om te voltooien die aan elkaar verbonden zijn door een verhaal over terroristen. Je wisselt af tussen personages afhangend van het soort missie die je speelt. Tijdens de Summer Game Fest hebben we al een kleine sneak-peek gekregen van het Dark Water level waarin je meerdere cargoschepen infiltreerd. In de Spec Ops modus speel je co-op en heb je verschillende uitdagingen zoals het onschadelijk maken van bommen. En ja, multiplayer is kent de klassieke modes, een aantal nieuwe modes en de grote Ground War mode.

Preview: De maps in Modern Warfare II

Dit jaar zijn er twee soorten maps in de Call of Duty multiplayer, battle maps en core maps. Battle maps zijn maps voor gevechten op grote schaal. Wie bekend is met Modern Warfare uit 2019 kan dit vergelijken met de game modus Ground War. Je speelt battle maps met een groot aantal spelers en kan gebruik maken van voertuigen. Core maps zijn ontwikkeld voor de traditionele 6v6 game modus. Denk hierbij aan Domination, Hardpoint en Search & Destroy. Spelers kunnen rekenen op snelle gameplay op kleinere maps. Wat je nog meer kan verwachten hoor je in de preview van COD Modern Warfare II. En ja, dan heb je dus ook nog Warzone 2. Kortom, genoeg om over te praten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch