Menu Premium
Loading...

Best of E3 2018: Preview Battlefield V. Knallen in de sneeuw!

14/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een beetje spijtig dat EA het nieuwste deel uit de Battlefield-franchise al een aantal weken voor de E3 uit de doeken deed. Maar zo werkt nu eenmaal de game-industrie anno 2018. Je hoeft als publisher niet langer te wachten tot de E3 om jouw spel in de spotlights te zetten. Je kunt die aandacht met behulp van een dikke livestream nu elke dag pakken. De vraag was dan ook of we nog echt wat nieuws konden destilleren uit de presentatie die EA en DICE hielden op de afgelopen EA Play. Skate en Boris bekeken alle info en gameplay die er vanuit Los Angeles over de game naar buiten kwamen en deden er vervolgens hun zegje over. Check nu: Best of E3 2018: Preview Battlefield V. Knallen in de sneeuw!

Battlefield V doet hip en krijgt ook een Battle Royale-mode

Wat vonden de mannen van het grafisch vertoon van de nieuwe Battlefield? DICE weet hoe ze een goed ogende game kunnen maken, dus is dat dit keer ook weer gelukt? Wat weten ze over het realisme? Is dit oorlogsvoering die in de buurt komt van hoe het er in de Tweede Wereldoorlog daadwerkelijk aan toe ging, of hebben ze toch een middenweg gekozen en gaat het spektakel vaak voor de realiteit? En wat vinden ze van de aanwezige modes, en dan met name de nieuwe Battle Royale mode? Want het BR-virus heeft ook EA besmet. Past dit nog wel bij de Battlefield-reeks?

Boris en Skate zijn beiden fans van deze franchise. Met name Boris heeft Battlefield hoog zitten en speelt nog dagelijks Battlefield 4. Hoe komt het nieuwe deel op hen over? Hoeveel herten worden er uitgedeeld? Je ziet het in deze preview van Battlefeld V. DICE heeft ondertussen nog een paar maanden om de game af te maken. Battlefield V, dat geproduceerd wordt voor de PlayStation 4Windows en de Xbox One, staat gepland voor 19 oktober. En Battlefield-games missen zelden hun deadline.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch