Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #9: Verhuizen op zijn Blammo’s

29/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

‘Er is een tijd van komen en een tijd van gaan’. Het is een eeuwenoude levensles. Zelden woont en werkt iemand zijn hele leven op dezelfde plek. ‘Verandering van spijs doet eten’. Ook een wijsheid die opgaat voor de moves die je maakt in het leven. Sinds deze week zitten we met de crew in een splinternieuw pand. Een ware verademing na drie jaar in een sterk verouderd kantoor te hebben gewerkt. Rock & Roll, dat zeker. Beetje romantisch, dat ook. Maar vaak ook volstrekt onpraktisch. Aan deze periode is nu een einde gekomen. Voor deze nieuwe fase in het bestaan van Gamekings begon, moesten we verhuizen. En verhuizen en Blammo, dat is een mix die garant staat voor spektakel. Spektakel die we in de negende aflevering van Premiumvision hebben vervat. Een aflevering die een keer wat minder om games draait en wat minder om het nerden. Maar die tijden komen wel weer. Bovendien, het gaming aspect en alle herinneringen komen zeker voorbij als we alles inpakken en uitpakken. Plus, als je deze aflevering hebt gezien, weet je direct dat je ook de komende jaren dikke content van ons gaat krijgen. Want we zitten op de nieuwe spot een potje goed in ons vel…

Afscheid van ons (stok)oude, vertrouwde kantoor

Verhuizen dus. Niemand bij ons houdt er van. Geen hobby zeg maar. En we hadden een hoop zooi staan in de kleine ruimte die we bewoonden. Zooi die soms jaren over data was, kapot of lang vergeten. JJ wierp zich op als verhuis manager. Hé, als je Firstlook Festival kunt opzetten en afbreken dan moet dit toch een peulenschil zijn. Nou, niet als je ook gewoon dagelijks content moet maken. En dat leverde soms kolderieke situaties op.

Verhuizen is bij Gamekings altijd een ding

Boris was de master driver met de verhuisbus. Het eerste ritje is altijd leuk, maar daarna is de lol er snel vanaf. Helemaal als het gaat hagelen. Hoe verhuizen gamers? Kunnen ze sjouwen of zijn het al snel zeikerds? Krijgen ze alles veilig en heel over en sneuvelt er het een en ander onderweg? En, last but not least, hoe ziet de nieuwe studio eruit? Gaan we er echt op vooruit? Je gaat het allemaal zien en horen in deze aflevering van Premiumvision die veel weg heeft van de Gamekings Extra’s van weleer.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch