Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #13: Zomer 2022, huifkarren, resorts, bingen & dungeons

05/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Okay, okay, het is niet de laatste zaterdag van de maand (zelfs niet een zaterdag), maar dat heeft een verklaring. Het was gewoon kneiterdruk de afgelopen weken. En dus hebben we een weekje plus een dag gesmokkeld en bieden we je vandaag alsnog een splinternieuwe editie van Premiumvision aan. Excuses. Deze editie draait helemaal om de aankomende zomer. Want @#$^%$&* wat hebben we daar $#$@^^& veel zin in. Hoe bereiden we deze zomer voor? Hoe gaan we om met het feit dat de E3 er feitelijk niet meer is? Toch een keihard anker in onze jaren. En hoe zit het met onze eigen vakanties? Hebben we die wel en zo ja, hoe delen we die in? Wat gaan we doen en waar? Hebben we zomerse voornemens? Je gaat het allemaal zien en horen in de dertiende editie van Premiumvision. Ons maandelijkse cadeau aan de duizenden Premium Bazen die ons ook in 2022 steunen. Pak er een zomerse cocktail bij en geniet er van.

Vier presentatoren gaan full-on nerd

Alle presentatoren hebben zo hun voornemens voor de aankomende zomer. Van de tuin afmaken tot bepaalde boeken, games en series afwerken. Je gaat ze allemaal voorbij zien en horen komen in deze dertiende editie. Maar één voornemen lichten we er dit keer uit. En dat is de wens van vier presentatoren om zich als ware nerds vol in de wereld van Dungeons and Dragons te storten. Daan, Jelle en Koos hebben de afgelopen weken de eerste stappen gezet en helpen Huey op weg om speciaal voor hem een onvergetelijk personage te verzinnen. De karakters werden bedacht en de figurines en toebehoren gekocht. Althans, dat is het idee. In Den Haag. Hoe dat afloopt en wie wat is geworden, zie je in Premiumvision #13.

Premiumvision #13: Hoe brengen de presentatoren de zomer door

Maar er is meer. Hoe puzzelt JJ de Zomer Weken bij Gamekings in elkaar? Stressy job of easy picking? Hoe maakt Jelle samen met Huey het logo van de Zomer Weken en wat gaan de diverse presentatoren in hun eigen vakantie doen? Ram op die Play knop en maak het mee in Premiumvision #13.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch