Menu Premium

Premiumvision #11: Rookies Shanna & Huey doen London

26/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de laatste zaterdag van de maand en dat betekent dat we verse editie van Premiumvision voor je klaar hebben staan. Ons cadeau aan de duizenden Premium Bazen die ons jaar in jaar uit door dik en dun steunen. Ook dit keer heeft Huey tot vlak voor de deadline (zaterdag 12:00) doorgewerkt om het item af te maken. Want je kent Huey, die gaat net als Daan niet voor half werk. Dit keer kon hij bovendien zijn eigen avontuur editten. Want hij en Shanna waren naar Londen afgereisd voor de game Persona 4 Arena Ultimax. Dit was om meerdere redenen een buitengewoon unieke roadtrip. Ram maar snel op die Play knop en geniet van een lekkere portie, old school road tripping. Zoals we dat vroegeh zo vaak deden…

De allereerste officiële buitenlandse trip sinds het begin van de pandemie

Een unieke trip dus. Om twee redenen. Allereerst omdat het de allereerste keer na de start van de pandemie was dat voor een game presentatie (Persona 4 Arena Ultimax) naar het buitenland mochten. En al hadden we een uitnodiging voor Freddy the Fish 17 gehad, dan nog waren we gegaan. Het is immers bijna drie jaar geleden dat we zoiets nog eens deden. Het tweede unieke element was de bezetting van de crew die naar Londen vertrok. JJ koos voor Huey en Shanna. En laten dat nu meteen de twee presentatoren zijn die nog nooit voor Gamekings op trip zijn gegaan. Als dat niet een perfecte insteek voor een aflevering van Premiumvision is, dan weten we het ook niet meer. Twee rookies onvoorbereid op reis sturen met een bingokaart en een challenge om aan den lijve te ervaren wat het is om een Gamekings presentator te zijn. Te beginnen met om 5:00 uur in de ochtend samenkomen op Schiphol.

Houden de rookies zich staande tijdens de perstrip

Het resultaat is een boeiend en humoristisch relaas van twee volwassenen die goed in de watten worden gelegd door de game-industrie. Hoe gaan ze met die weelde om? Kunnen zij de door ons opgestelde bingokaart volmaken? Lukt het hen de challenge winnend af te sluiten? En waren ze in staat om de game in kwestie ondanks een kater van een goede preview te voorzien? Je gaat het allemaal zien en horen in de elfde aflevering  van Premiumvision.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch