Menu Premium
Loading...

Premium: Zonder episodic content had Hitman niet meer bestaan

17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Hitman series hebben het altijd goed gedaan door hun unieke manier van stealth gameplay. Ze hebben er in het begin van 2016 voor gekozen om de serie voort te zetten in episodes. Karim, Skate en JJ zien dit als een kans om uit te zoeken of episodic content werkt in deze Premium: Zonder episodic content had Hitman niet meer bestaan.

Hitman is niet de eerste game die gekozen heeft om een verhaal in delen uit te brengen. The Walking Dead van Telltale Games hebben hun game uitzonderlijk goed verkocht in de vorm van episodic content. Breng je op deze manier de replay value van een game meer in beeld en brengen ze het verhaal zo sterk dat je niet kan wachten to het volgende deel uitkomt? Karim, Skate en JJ zien het wel zitten om meer studio’s hiermee aan de slag te zien gaan om vervolgens meer content uit te brengen over een langere periode. De marketing op die manier aanpakken heeft zo zijn voordelen omdat je de game dan relatief goedkoper kunt aanbieden en het lage instap mogelijkheid biedt voor de gamer.

Vindt jij de manier van aanpakken van Hitman goed werken en welke games zou jij graag in episodic content willen zien? Start de discussie hieronder in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch