Menu Premium
Loading...

Premium: Zijn superhero movies de nieuwe westerns?

11/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De heren van het goede leven zitten er weer klaar voor om even lekker potje te discussiëren! Dit keer barst de strijd los, want superhelden films zijn het onderwerp van gesprek. Wil jij weten wie er winnend uit deze epische discussie komt? Check dan snel deze Premium: Zijn superhero movies de nieuwe westerns?!

De reden van deze discussie begint allemaal bij Steven Spielberg. Deze beroemde regisseur heeft laten weten dat superhelden films net als de western films zijn. De western films waren een tijdje heel erg in trek bij het publiek, maar na een tijdje veranderde dat en wilde niemand meer dat soort films zien. Spielberg zegt dus dat dit ook gaat gebeuren met de superhelden films.

Dennis heeft een zwak voor superhelden films, dus is het een goed moment voor hem om Melle en David eens aan de tand te voelen. De grote vraag in deze discussie is dan ook of superhelden films een genre is? Er zijn namenlijk verschillende superhelden films in verschillende genres, zoals actie, avontuur, thrillers, comedy enzovoort.

Melle heeft ook nog een mooie anekdote toen hij naar de bioscoop ging. Ben jij weleens naar een film gegaan waar je van te voren niks van wist en dat je tijdens de film heel iets anders had verwacht? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch