Menu Premium
Loading...

Premium: Final Fantasy XV… de ondergang van Square Enix?

23/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na meer dan 10 jaar wachten is het dan bijna tijd voor de release van Final Fantasy 15! Deze game heeft echter wel heel lang op zich laten wachten. De uitgelezen kans om het in deze discussie te hebben over Square Enix! JJ, Steven en Emiel bespreken het allemaal in dit item, waarin we ons de volgende vraag stellen: wordt Final Fantasy 15 de ondergang van Square Enix?

Square Enix, het grote bedrijf achter de Final Fantasy-serie en daarmee ook de aankomende release van Final Fantasy 15, heeft er een beetje een zooitje van gemaakt wat betreft Final Fantasy 15. Na de trailers van de niet-uitgekomen voorganger Final Fantasy vs. 13 was het akelig stil bij Square Enix. Vele vroegen zich daarom ook af of Final Fantasy vs. 13 nog uit zou komen. Inmiddels weten we dat de Final Fantasy 15 nu de naam van deze game is en uitkomt op 29 november, maar is dit genoeg om Square Enix van de ondergang te redden?

Wat gaat er gebeuren met Square Enix volgens onze heren? En is Square Enix nog te redden na de release van Final Fantasy 15? Check dan snel dit item en laat ons weten of jij de game gaat halen, of ervoor kiest om hem niet te kopen, in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch