Menu Premium
Loading...

Premium: Wild West Online

19/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meer premium content! De mannen van de redactie gaan jou de opmerkelijke dingen die zij tegenkomen op het web laten zien. De eer is aan David om de reeks af te trappen. Er gaan namelijk al een tijdje screenshots van een western game rond. Iedereen dacht dat het beelden uit Red Dead Redemption 2 waren, maar niks bleek minder waar te zijn. De cowboys bleken uit de MMO Wild West Online te komen. Het ziet er gruwelijk uit en David kan niet wachten totdat hij JJ en jou kan vertellen over de game in Premium: Wild West Online.

Word je een outlaw, een deputy, of ga je voor de handel?

Een MMO in het wilde westen. Als je je series een beetje hebt bijgehouden, is dit geen vreemd concept voor je, want het klinkt als een simpele versie van Westworld. Dat wil je toch meteen spelen? In de wereld ben je vrij om te bepalen waar je je mee gaat bezighouden. Je kan een beetje gokken in de saloons, bounties hunten, bankier worden, de sherrif helpen en nog veel meer. Wat ga jij doen? Word je een outlaw, een deputy, of ga je voor de handel?

Onlangs is er een demo video van Wild West Online uitgekomen. Hierin worden al wat mogelijkheden in de MMO laten zien. David en JJ nemen hem met je door en ze worden er helemaal enthousiast van. Logischer wijs speculeren de mannen over hoe deze game het gaat doen tegenover Red Dead Redemption, aangezien de games in elkaars vaarwater zitten. Red Dead Redemption 2 wordt ongetwijfeld een gigantisch success, maar zal er nog genoeg vraag naar het cowboy thema overblijven voor Wild West Online? Laat ons weten of jij hyped bent voor deze MMO. Tijd voor een showdown bij zonsondergang met JJ en David in Premium: Wild West Online.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch