Menu Premium
Loading...

Premium: Wat is er gebeurd met Extreme Sports games?!

28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Let’s take a trip down memory lane met Extreme Sport-fanaten Emiel, Jelle en Pascal! Waar we vroeger bijna jaarlijks een nieuwe snowboard/skate game voorgeschoteld kregen, lijkt dit genre nu volledig van de aardbodem verdwenen te zijn. In deze ‘Premium: Wat is er gebeurd met Extreme Sports games’ vertellen Emiel, Jelle en Pascal wat hun favoriete games in die tijd waren, bespreken ze wat echt de goeie games waren en welke sporten niet helemaal tot hun recht kwamen in de vorm van een game.

Herinner je je bijvoorbeeld Tony Hawk’s Pro Skater 2 nog? Of 1080° Snowboarding? Tegenwoordig zijn skateboard-games, snowboardgames of BMX-games niet zo vanzelf sprekend meer. Hoe zou dat komen? Zijn wij gamers echt klaar met dit soort games of zitten we er allemaal nog stiekem op te wachten? De meest recente skateboard-game, Tony Hawk’s Pro Skater 5, leek alles behalve een doorslaand succes te zijn. Hoe komt dat en hoe kijken de heren tegen bijvoorbeeld de aankomende game STEEP aan?

Niet alleen het antwoord op deze vragen zul je in deze ‘Premium: Wat is er gebeurd met Extreme Sports games’ te horen krijgen, maar ook de favoriete extreme sport-games van Emiel, Jelle en Pascal. Verder zullen ze vertellen hoe hun “extreme sports tijd” was. Vergeet niet om jouw favoriete extreme sports-games te delen met de community in de comments en laat weten hoe je tegen dit soort games in deze tijd kijkt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch