Menu Premium
Loading...

Premium: Waar komt de plotselinge populariteit van Warframe vandaan?

05/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is alweer bijna ten einde, maar niet voordat je een nieuw Gamekings-item voor je kiezen hebt gekregen! Steven en Kevin zijn aangeschoven om het eens even te gaan hebben over Warframe. De game is inmiddels al enkele jaren uit, maar nog altijd razend populair. Dit komt tot uiting in de levendige community die de titel rijk is, alsmede de hoge Twitch-positionering van laatst. Zowel Steven als Kevin hebben zelf de game gespeeld. De heren gaan de situatie rondom de game nader bekijken in Premium: Waar komt de plotselinge populariteit van Warframe vandaan?

“Warframe komt voor sommigen uit het niets, maar…”

Zoals de heren in dit item benadrukken, hebben we hier te maken met een free to play game uit 2013. Ten tijde van de release van de PlayStation 4 beleefde de game een piek in spelersaantal, maar daarna bleef het voor velen relatief stil. Niettemin werkte ontwikkelaar Digital Extremes door aan de kwaliteit van de game. In de vorm van meer en afwisselende content slaagde het erin hun free to play multiplayer-titel levendig te houden. Ook Steven en Kevin zijn op basis hiervan de game in de gaten blijven houden. De heren speculeren over de reden waarom Warframe zo’n vier jaar na de initiële release bij veel mensen nog steeds leeft. Ook blikken ze terug op hun ervaringen met de titel van ontwikkelaar en tevens uitgever Digital Extremes.

Wat zijn jullie ervaringen met Warframe? Hebben jullie de game in 2013 gespeeld? Zo ja, zijn jullie net als veel andere mensen doorgegaan met het spelen van de game? Laat je horen in de comments onder Premium: Waar komt de plotselinge populariteit van Warframe vandaan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch