Menu Premium
Loading...

Premium: Vooruitblik Voetbalseizoen 2016/2017

14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, het is dan eindelijk zover! JJ en Skate mogen dan eindelijk een vol uur lullen over voetbal. Samen met stagiair Mo, die dit item ‘from the ground up’ bedacht heeft, blikken ze vooruit op het nieuwe voetbalseizoen. Hoe de drie heren ruim een uur hebben weten vol te lullen, zie je in Premium: Vooruitblik Voetbalseizoen 2016/2017!

Als eerste wordt er teruggekeken op het afgelopen EK, waar het nodige over te zeggen viel. Skate en met name JJ nemen in deze kwestie geen enkel blad voor de mond en leveren, terecht, kritiek op de UEFA en de FIFA. Daarna wordt er gekeken naar de Eredivisie, met een kort uitstapje naar NAC voor Skate, en hierbij wordt gebruik gemaakt van FIFA 16. Gamekings zou natuurlijk niet Gamekings zijn als het ergens een raakvlak zou hebben met gaming!

Daarna wordt er voorbeschouwd op de vijf grote Europese competities en natuurlijk ook de Europa- en Champoins League. Ook worden de exorbitante bedragen uit met name Engeland besproken aan de hand van een paar voorbeelden.

Kortom, een compleet item voor elke voetbalfan! Adem jij voetbal en kan jij niet wachten op het nieuwe seizoen? Stil je honger met dit item en laat even in de comments weten wat je ervan vond en of je meer items over voetbal wil!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch