Menu Premium
Loading...

Premium: Virtual Reality Special

10/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met een aantal VR headsets die al in de verkoop zijn en de PlayStation VR in het vooruitzicht, kan straks iedereen die het er voor over heeft ‘gezellig’ thuis op de bank de VR-wereld induiken. Steven, Emiel en JJ zijn bij elkaar gekomen om te disscuseren of VR nou daadwerkelijk een andere ervaring geeft, of dat het een gimmick wordt. Je ziet het in deze┬áPremium: Virtual Reality Special!

JJ was nogal sceptisch toen de VR-hype begon, maar dat kwam vooral omdat hij het zelf nog niet echt geprobeerd had. Naast de welbekende discussie, is JJ uitgenodigd door Sony om in een studio in Amsterdam de PlayStation VR te proberen en misschien zijn mening aan te passen.

VR is natuurlijk pas net het leven ingeblazen, maar net als met de consoles, is er nu al genoeg concurrentie om zelf te kiezen welke nou precies jouw voorkeur heeft. Zo heeft Facebook de Oculus, Valve en HTC de HTC Vive, Sony de PlayStation VR en zijn er ook andere VR headsets. Naast de verschillende VR headsets, zijn er ook nog genoeg games om naar uit te kijken, die hopelijk door VR een hele vette ervaring geven.

Dus ben jij benieuwd naar de meningen van Steven, Emiel en JJ en ben jij benieuwd of JJ overtuigd wordt door de PlayStation VR? Check dan snel deze Premium: Virtual Reality Special en laat in de comments weten wat jouw ervaring met VR is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch