Menu Premium
Loading...

Premium: Uncharted: The Lost Legacy Preview

26/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie dan! Ik heb het natuurlijk over de stand alone DLC van Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy. Iemand van de redactie mocht hem komen spelen en natuurlijk sturen wij daar onze eigen Nathan Drake AKA Daan naartoe. De man is helemaal in cosplay (Spijkerjasje, Uncharted tas) naar de studio gegaan om los te gaan met de DLC. Helaas kon hij niet met zijn idool spelen, maar moest hij met Chloé en Nadine spelen. Ook niet verkeerd. Nu is de beste man weer terug in onze eigen studio om Skate er alles over te vertellen. Check het in Premium: Uncharted: The Lost Legacy Preview.

Waar is Nathan Drake?

Het is een bijzonder stukje DLC, want Nathan Drake is nu niet de hoofdpersoon en het verhaal staat helemaal los van Uncharted 4. Eigenlijk is het een aparte game. Alles wat je uit Uncharted 4 kent aan assets, zal je wel terugzien in The Lost Legacy. Zelfs hoe de characters bewegen, ziet eruit als Nathan Drake met een skin eroverheen. Dat is helemaal niet erg, want de game ziet er prachtig uit. De mooie omgevingen en cutscenes trekken je met weinig moeite in het verhaal. Wat wel opvallend is, is dit Uncharted is met een vrouwelijk hoofdpersoon, waarvan haar vader archeoloog is. Dan kom je natuurlijk weer terug bij de game waar Uncharted een beetje van afgekeken is en dat is natuurlijk Tomb Raider.

Wat een game. Daan heeft het naar zijn zin gehad, maar was wel een beetje beledigd dat hij niet meer in de game zit. Wat vind jij ervan dat je niet meer met Nathan Drake speelt? Laat het ons weten. Daan is erg benieuwd of hij nog wel fans heeft. Kom nu gezellig chillen en lullen over de DLC met Skate en Daan in Premium: Uncharted: The Lost Legacy Preview.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch