Menu Premium
Loading...

Premium: The Rise and Fall of Call of Duty

24/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van één van de meest populaire game franchises ooit naar een game waar alleen de trailer al meer dan een miljoen dislikes heeft op Youtube. Waar is het mis gegaan? Check het in deze nieuwe Premium: The Rise and Fall of Call of Duty!

Call of Duty, misschien wel de meest controversiële gamefranchise ooit, maar ook nog steeds één van de populairste. Van pareltjes als de eerste en de tweede Call of Duty: Modern Warfare games en de gehele Black Ops serie, tot de slecht ontvangen Call of Duty: Ghosts en nu Infinite Warfare. Veel oudere gamers die met de franchise zijn opgegroeid willen terug naar het heden of zelfs het verleden. De toekomst setting, waar de laatste 3 à 4 games zich afspelen, valt bij deze oudere garde wat minder in de smaak. Dit zal ook de vele dislikes verklaren op de eerste trailer die uitkwam van Infinite Warfare.

Maar toch wordt Infinite Warfare niet slecht ontvangen en is ook zeker geen slechte game. Het jongere Call of Duty publiek weet ook bijna niets anders, dan de futuristische setting, die de laatste games met zich meedragen. Hoe zullen Treyarch, Infinity Ward en Sledgehammer met deze kritiek om gaan en wat kunnen ze doen om de serie voor iedereen beter te maken? Speculeer mee met dit nieuwe Premium item.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch