Menu Premium
Loading...

Premium: Techkings over VR Headsets en Firefox Quantum

19/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings! De week is alweer bijna voorbij, maar de leukste twee dagen van het weekend kunnen niet beginnen zonder een nieuwe editie van Techkings! De inmiddels vertrouwde gezichten van Kevin en Koos schitteren ook deze week bij Techkings. De heren openen met nieuws omtrent virtual reality. HTC heeft de Vive Focus aangekondigd: een VR-headset zonder snoeren naar de pc of andere externe basisstations. De nieuwe VR-bril van HTC is uitgerust met een Snapdragon 835-chip en een amoled-scherm. De prijs en de precieze verschijningsdatum van de Vive Focus zijn nog niet bekend. Niettemin hebben de heren aan deze informatie genoeg om er ouderwets op los te speculeren. Check nu Premium: Techkings over VR Headsets en Firefox Quantum!

Firefox Quantum, waterbestendige mechanische toetsenborden en nog veel meer!

Na het nieuws omtrent VR, schakelen de heren door naar een nieuwtje over Razer. Het bedrijf heeft in de BlackWidow-lijn van mechanische toetsenborden de BlackWidow Ultimate uitgebracht. Dit toetsenbord heeft water- en stofbestendigheid als meest opvallende eigenschapen. Hierna bespreken de heren nieuws over Firefox Quantum.  Mozilla start met de introductie van Firefox Quantum een inhaalslag. Op dit moment maakt Google Chrome immers de dienst uit in browserland. De nieuwe versie (57.0) is volgens de makers een update vanaf het geraamte van de browser en moet een voorbode zijn van hoe browsers met toekomstige devices zullen werken.

Kevin en Koos bespreken verder nieuws over Call of Duty: WWII. De game draait namelijk weer op dedicated servers. De mutiplayer-infrastructuur was tijdelijk overgezet naar een peer-to-peer-systeem, terwijl ontwikkelaar Sledgehammer Games aan de connectiviteit werkte. Al met al heeft het onderhoud een kleine week in beslag genomen. Wat is jullie mening hierover? Hebben jullie last gehad van de wijzigingen of is het allemaal redelijk langs je heen gegaan? En wat is jullie mening over Firefox Quantum? Laat je horen in de comments onder deze Premium: Techkings over VR Headsets en Firefox Quantum!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch