Menu Premium
Loading...

Premium: Techkings over Tesla en Smartwatches

21/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe techkings. Koos en Kevin zitten er klaar voor om al het nieuws uit de techwereld met jullie te delen. Dit keer hebben de tech-guys nieuws voor je over Apple en de nieuwste auto’s van Tesla. Het autobedrijf van multi-miljardair Elon Musk heeft drie nieuwe modellen aangekondigd. Een vrachtwagen, een semi-truck en een supersnelle sportwagen genaamd de Roadster 2. Zien we Koos en Kevin over een paar jaar weg scheuren in deze supersonische elektrische sportwagen, dat hoor je in deze “Techkings over Tesla en Smartwatches”.

Kevin JUICHT de nieuwe Tesla’s toe

Er is bizar tech-nieuws uit Duitsland, smartwatches voor kinderen worden verboden bij onze oosterburen. Je kan bijvoorbeeld mensen van afstand afluisteren met een smartwatch. Ook schijnen smartwatches populair te zijn onder kinderlokkers. Genoeg redenen om de smartwatches in de ban te doen vinden ze in Duitsland.

Techkings met Koos, dat betekent weer genoeg Apple gerelateerde nieuwtjes. De homepod is home-speaker waarmee je met behulp van Siri stemcommando’s kan geven. Hiermee kan je bijvoorbeeld je slimme apparaten besturen. De Apple Homepod is uitgesteld maar zouden de heren op de bank een Homepod in huis willen hebben staan?

Deze week is er ook veel tech en auto nieuws. Zo heeft Uber een deal met Volvo gemaakt waarmee zij 24 duizend zelf rijdende auto’s hebben besteld. Uber zet groot in op zelfrijdende uber ritjes, en denkt ook dat we in de toekomst alleen nog maar zelfrijdende auto’s hebben. Tesla zet ook groot in op zelfrijdende auto’s, zo heeft Elon Musk laatst een zelfrijdende elektrische vrachtwagen aangekondigd. De heren op de bank zijn meer te spreken over de andere tesla die is aangekondigd, de super snelle Tesla Roadster 2.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de Tesla Roadster 2? Of zijn jullie zelf vrachtwagen chauffeur en zijn jullie meer excited voor de nieuwe vrachtwagen van Tesla? Laat het weten in de comments van deze “Techkings over Tesla en Smartwatches”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch