Menu Premium
Loading...

Premium: Techkings over de Razer Phone en de XBOX One X

03/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Techkings is terug. De rentree van vorige week met Koos en Kevin werd hartelijk ontvangen. In deze nieuwe editie van Techkings schuiven beide heren aan om het laatste technieuws te bespreken. Het duo trapt af met een nieuwtje over de Razer Phone. Het bedrijf, bekend van hun dure doch kwalitatief hoogstaande hardware, komt voor het eerst met een smartphone. Zoals hen betaamt target Razer met hun Razer Phone hardcore gamers. Kevin en Koos bespreken de aankondiging en buigen zich bovendien op de specificaties van de telefoon. Uiteraard blijft het hier niet bij. Check wat de heren zoal bespreken in deze Premium: Techkings over de Razer Phone en de XBOX One X!

De Razer Phone brengt gemixte reacties teweeg

Nadat de heren hun gedachten over de Razer Phone hebben gebezigd, schakelen ze door naar nieuws over de XBOX One X. Microsoft heeft immers bekend gemaakt dat hun nieuwste console ook 1440p-monitoren gaat ondersteunen. Aangezien 1080p en 4K de standaard resoluties zijn tegenwoordig, was er onduidelijkheid over de 1440p-tussenstap. Kevin Gamill heeft nu via Twitter bevestigd dat de resolutie native ondersteund wordt. Iets wat bij de PS4 PRO niet het geval is.

Hiernaast behandelen de heren een nieuwtje over de IKEA Tradfri HomeKit.In mei kondigde IKEA al aan dat de Tradfri-lampen samen gaan werken met HomeKit. Vanaf iOS 11 is het namelijk mogelijk om HomeKit-ondersteuning met een software-update toe te voegen. Een speciale chip is immers niet langer een vereiste. De benodigde software-update die HomeKit-ondersteuning aan de Tradfri-lampen toevoegt, is vanaf heden beschikbaar.

Kevin en Koos hebben nog meer smartphone-nieuws voor jullie in petto. De specificaties van HTC’s nieuwste modellen zijn naar buiten gekomen. Uiteraard behandelen de heren meer dan het hierboven genoemden. Check nu Premium: Techkings over de Razer Phone en de XBOX One X en laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch