Menu Premium
Loading...

Premium: Techkings over Apple en de 280 Twitter tekens

10/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Techkings op Gamekings.tv! Ditmaal zijn Koos en Kevin aangeschoven om eens een blik te werpen op al het technieuws. Eerder deze week heb je al een Premium-discussie kunnen aanschouwen waarin Boris, Kevin en Koos de huidige situatie rondom goedkope Chinese telefoons op de markt bespraken. Dit item opent met nieuws over Apple. Na de updates van de iPhone en Apple Watch, is het nu de beurt aan de iPad om een serieuze hardware-matige verfrissing te ondergaan. Er gaan hardnekkige geruchten dat de Face ID-technologie uit de iPhone X overgeheveld gaat worden naar de nieuwe iPads. Ook wordt er gespeculeerd over een vergelijkbaar design als dat van de iPhone X. Koos en Kevin speculeren in deze Premium: Techkings over Apple en de 280 Twitter tekens!

Koos gebruikt zijn Apple iPad nog vaak genoeg

Hier blijft het niet bij wat Apple-nieuws betreft. Het bedrijf uit Californië zou namelijk bezig zijn met een nieuwe AR-headset. Kevin en Koos hebben hier een duidelijke mening over, en bezigen die in deze nieuwe editie van Techkings. Hierna schakelen beide heren door naar nieuws over Uber. De Amerikaanse taxi-dienst heeft bekendgemaakt een samenwerking met NASA te zijn aangegaan. De gegeven plannen die uit deze samenwerking moeten voortvloeien, zouden in een niet nader te noemen bekende jaren 80′ toekomst-maar-toch-net-niet-film moeiteloos passen. Verder gaan de heren in op een veelbesproken verandering op Twitter. Het aantal tekens dat gebruikers mogen gebruiken voor het typen van hun bericht, is immers verdubbeld. 

Wat is jullie mening over de plannen van Apple wat betreft augmented reality? En zijn jullie blij met de 280 tekens van Twitter? Hoe zit het eigenlijk met jullie social media gebruik? Zitten jullie nog actief op Twitter? Laat je horen in de comments onder Premium: Techkings over Apple en de 280 Twitter tekens!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch