Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Techkings over Apple en de 280 Twitter tekens

Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Google Plus Kevin van Wonderen
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
10/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Techkings op Gamekings.tv! Ditmaal zijn Koos en Kevin aangeschoven om eens een blik te werpen op al het technieuws. Eerder deze week heb je al een Premium-discussie kunnen aanschouwen waarin Boris, Kevin en Koos de huidige situatie rondom goedkope Chinese telefoons op de markt bespraken. Dit item opent met nieuws over Apple. Na de updates van de iPhone en Apple Watch, is het nu de beurt aan de iPad om een serieuze hardware-matige verfrissing te ondergaan. Er gaan hardnekkige geruchten dat de Face ID-technologie uit de iPhone X overgeheveld gaat worden naar de nieuwe iPads. Ook wordt er gespeculeerd over een vergelijkbaar design als dat van de iPhone X. Koos en Kevin speculeren in deze Premium: Techkings over Apple en de 280 Twitter tekens!

Koos gebruikt zijn Apple iPad nog vaak genoeg

Hier blijft het niet bij wat Apple-nieuws betreft. Het bedrijf uit Californië zou namelijk bezig zijn met een nieuwe AR-headset. Kevin en Koos hebben hier een duidelijke mening over, en bezigen die in deze nieuwe editie van Techkings. Hierna schakelen beide heren door naar nieuws over Uber. De Amerikaanse taxi-dienst heeft bekendgemaakt een samenwerking met NASA te zijn aangegaan. De gegeven plannen die uit deze samenwerking moeten voortvloeien, zouden in een niet nader te noemen bekende jaren 80′ toekomst-maar-toch-net-niet-film moeiteloos passen. Verder gaan de heren in op een veelbesproken verandering op Twitter. Het aantal tekens dat gebruikers mogen gebruiken voor het typen van hun bericht, is immers verdubbeld. 

Wat is jullie mening over de plannen van Apple wat betreft augmented reality? En zijn jullie blij met de 280 tekens van Twitter? Hoe zit het eigenlijk met jullie social media gebruik? Zitten jullie nog actief op Twitter? Laat je horen in de comments onder Premium: Techkings over Apple en de 280 Twitter tekens!

Loading...
 • Spud82

  De verdubbeling van het aantal beschikbare tekens op Twitter lijkt me prima. Ten eerste kunnen we dan weer eens wat meer aandacht besteden aan correcte spelling, in plaats van creatief omgaan met bepaalde woorden om het maar passend te krijgen. En ten tweede kan een beetje meer argumentatie/toelichting geen kwaad vandaag de dag.

 • Fantastic xNL

  Yoo gasten,

  Ik vind crypto ook super interessant en ben er bijna dagelijks mee bezig, maar ik kom niet echt naar gamekings voor info daarover. Mede omdat het ook gewoon niet echt goed onderbouwd kan worden als het er over gaat, het is een beetje fanboypraat. Niks mis mee, maar ik zie dan liever andere content (films, series, games) met slapgelul over entertainment gerelateerde zaken. Ik weet niet hoe dat met andere zit, ik zie liever wat andere content.

  • ZurePruim

   Eens, ik ben ook dagelijks bezig met crypto en trade in alts. Het slappe gelul over crypto op GK zie ik echter als een lekkere afwisseling ten opzichte van het serieus traden.

   • Fantastic xNL

    Maar ik houd niet zo van halve waarheden… Dat is bij de entertainment industrie niet zo erg, maar bij crypto stoort mij dat wel.

 • TheSiddler15

  Graag ook eens een item over die Windows Mixed Reality Headsets: https://www.microsoft.com/en-us/store/collections/vrandmixedrealityheadsets

  Ze zien er veel belovend uit: betaalbaarder, hogere resolutie en inside out positional tracking.

 • sa_nl

  Mooi item mannen.

 • Tijl Van de Velde

  Als Face ID de standaard zou worden bij heel wat apparaten in de toekomst, en er geen mogelijkheid zou zijn om je telefoon of laptop op een andere manier te ontgrendelen zie ik in ieder geval geen reden meer om nog zoiets aan te schaffen.

  Het moet een keuze zijn maar geen verplichting, want ik weiger gebruik te maken van Face ID.

  • OsirisNLD

   Mijn voorkeur gaat uit naar vingerafdruk scanner, werkt beter.

   • Tijl Van de Velde

    Zelfs dat weiger ik te gebruiken. Al een geluk is er voor iedereen wat wils.

    • OsirisNLD

     Waarom wil je dat niet gebruiken, als ik vragen mag?

     • Tijl Van de Velde

      Een pincode werkt even goed maar de hoofdreden waarom ik het niet gebruik heeft vooral te maken met privacy.

  • Conservo

   Is het niet beter voor jouw om in het bos te gaan wonen? Jij vindt niet veel dingen leuk hé?

   • Tijl Van de Velde

    Oooh jawel maar geen banale zaken zoals Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter & Face ID.

 • bryan

  Instagram is het beste 🙂 Ik gebruik het ook vaak als een soort van Tinder. Werkt prima.

  • Tijl Van de Velde

   Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter etc… is allemaal rommel. Ik kan geen positieve redenen bedenken waarom je dat uberhaupt zou gebruiken.

   • OsirisNLD

    Ik heb 3 van de 4 die je noemt, maar alleen Twitter gebruik ik relatief vaak (voor support van OBS).

    • Tijl Van de Velde

     Ieder zijn ding maar ik weiger dat soort zaken te gebruiken.

   • bryan

    Als je een leuke meid ziet op instagram kun je haar altijd een berichtje sturen komt vaak een leuke date uit als je geen kut kop hebt. Werkt prima.

    En facebook kan je goed gebruiken om sociale contacten te onderhouden met mensen die je minder vaak ziet.

    Maar ja ieder zijn ding als je het niks vindt.

   • Om 1 of andere reden verbaasd mij dit niet ?

    • Tijl Van de Velde

     Wat wens je daar mee te impliceren Koos?

     • Ballsucnoodle

      Hint: de sites die je opnoemde zijn SOCIAL media

   • Ranesh Vai

    Beetje dezelfde reden waarom je Disqus gebruikt eigenlijk. Alleen met een iets anders focus.

 • JediAli

  Top Techkings ouwe. Goed duo ook, deze boys.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord