Menu Premium
Loading...

Premium: Star Wars Spoiler discussie

22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat de Star Wars fans van de redactie allemaal de première van de nieuwe film Rogue One: A Star Wars Story habben gezien, hielden ze er niet meer over op. Hoewel de première tegenviel qua audio en beeld, valt er natuurlijk weinig anders op aan te merken. Maar Boris, Jelle en Steven gaan toch nog even het verhaal van A tot Z doornemen in deze, Premium: Star Wars Spoiler discussie.

De beleving van weer een nieuwe film mogen meemaken binnen de Star Wars saga, die al vanaf 1977 te bewonderen is, is weer ouderwets goed volgens onze kenners op de redactie. Geen gekke veranderingen of plot twists zoals misschien verwacht werd, na de overname van Disney. Over de volgorde van de films en het verhaal wordt nog altijd veel gediscussieerd. Zo kunnen Boris, Jelle en Steven er ook maar niet over ophouden en gaan lekker een partijtje spoilen. Mocht je de film nog niet gezien hebben of daar niet van gediend zijn, is dit item misschien wel niet voor jou.

Alles wat mooi is en alles wat anders kan volgens de mannen, hoor je daarom in dit gloednieuwe Premium item. In welke setting heb jij de film gezien of zou je hem nog een keer willen zien? Laat het even achter in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch