Menu Premium
Loading...

Premium: Star Wars: Battlefront II Review deel 2 – de Multiplayer

15/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Star Wars: Battlefront II houdt de mensen op de Gamekings-redactie al dagenlang bezig. Niet zo gek ook wanneer je in acht neemt dat het leeuwendeel van de redactie een ontzettende Star Wars-nerd is. Eerder deze week kwam de review van de singleplayer van Star Wars: Battlefront II al online. Hierin werd de singleplayer van Star Wars: Battlefront II op zijn zachtst gezegd op de pijnbank gelegd. Dit zegt echter niets over de modus waar Battlefront II daadwerkelijk om draait: de multiplayer. Benieuwd naar Koos, Jelle en Boris hun kijk op de multiplayer? Check nu Premium: Star Wars: Battlefront II Review deel 2 – de Multiplayer!

Loot Boxes punt van ergernis in Star Wars: Battlefront II

Electronic Arts kwam in 2015 met de eerste Star Wars: Battlefront. De verwachtingen waren vooraf hooggespannen voor de nieuwe shooter-franchise. Toen de game eenmaal uitkwam, was de community hard in zijn oordeel. Mensen zagen Battlefront als een goedkope manier van EA om de Star Wars-franchise te gebruiken voor hun eigen gewin. Op zich is het gebruikelijk voor een commercieel bedrijf om te allen tijde het winstoogmerk in acht te nemen. Bij Star Wars: Battlefront werd dit echter niet gepikt door de community.

EA beloofde met Star Wars: Battlefront 2 verbetering, maar ook nu is er veel hoon vanuit de community. Dit richt zich met name op de nadrukkelijke aanwezigheid van Loot Boxes. Uiteraard hebben Koos, Jelle en Boris hier een uitgesproken mening over. Zodoende zijn de heren met z’n drieën de studio ingedoken om de multiplayer van de game onder de loep te nemen. Vooral Koos en Boris zijn het, zoals wel vaker, op een aantal punten fundamenteel met elkaar oneens.

Wat is jullie mening over Star Wars: Battlefront II? Hebben jullie ook zoveel problemen met de nadrukkelijke aanwezigheid van loot boxes? Laat je horen in de comments onder Premium: Star Wars: Battlefront II Review deel 2 – de Multiplayer!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch