Menu Premium
Loading...

Premium: Wordt Star Citizen de beste space simulator ooit?

08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Star Citizen heeft via Crowdfunding 160 miljoen dollar opgehaald. Even ter vergelijking, het budget van Uncharted 4 was ongeveer 50 miljoen dollar en The Witcher 3 zat op ongeveer 80 miljoen. Is 160 miljoen wel realistisch voor een game met dit concept? Boris, Steven en Emiel discussiëren hierover en hun meningen zie je in deze Premium: Wordt Star Citizen de beste space simulator ooit?

We gaan even een aantal maanden terug in de tijd en komen dan aan bij de release van No Man’s Sky. Na het spelen van die game, was het iedereen al snel duidelijk dat er een heleboel dingen waren die niet klopten. Er waren dus dingen vooraf belooft die uiteindelijk nooit zijn waargemaakt. Nu is het budget van Star Citizen een stuk hoger, maar zorgt dat er niet voor dat iedereen te hoge verwachting krijgt van deze game? De heren volgen dit project op de voet, maar of ze het eens zijn met elkaar?

Boris heeft Star Citizen gebackt met 50 euro, terwijl Steven en Emiel liever even afwachten en zodoende de game niet hebben gebackt. Hebben jullie net zoals Boris ook geld geïnvesteerd in Star Citizen of zijn jullie bang dat deze game net als No Man’s Sky een enorme teleurstelling wordt? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch