Menu Premium
Loading...

Premium Special: Wie wint Worlds 2017?

27/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings zijn we de laatste jaren steeds nadrukkelijker bezig met esports. Trouwe kijkers weten dat Sjaak zo nu en dan de studio induikt om het samen met een andere presentator te gaan hebben over zijn grote passie. Wat een stuk minder mensen weten is dat Sjaak ook nadrukkelijk betrokken is bij de organisatie van Firstlook Festival. Aldaar heeft hij een grote rol gespeeld bij het opzetten van de WESG. Voor de arme zielen die dit esports-festijn gemist hebben, de WESG kan worden gezien als de Olympische Spelen van esports. Op de tiende editie van Firstlook Festival werd er gestreden in games als CS:GO, Hearthstone en Quake Champions. Zijn diepgewortelde liefde voor esports is inmiddels wel benadrukt. In dit item mag Sjaak ook losbarsten over zijn passie: Het WK League of Legends! Check nu Premium Special: Wie wint het 2017 Season World Championship dit weekend?

Sjaak steekt van Wal over het League of Legends World Championship

Het League of Legends World Championship is een gigantische esports-toernooi waar s’werelds beste teams strijden om een eveneens gigantische som geld. Ook dit jaar kijken fans, waaronder natuurlijk Sjaak, uit naar een van de hoogtepunten van het esports-jaar. Dit jaar dient de Chinese hoofdstad Beijing als toneel van dit spektakel. Men is erop gebrand om SK Telecom T1 van hun troon te stoten. Dat team ging immers aan de haal met de eindwinst in zowel 2015 als 2016 en geldt ook nu als de grote favoriet. Sjaak bespreekt samen met JJ de kansen van diens uitdagers. Ploegen als FNATIC, G2, Cloud 9, RNG, Team WE en Samsung Galaxy dienen immers ook uiterst serieus genomen te worden. Verder worden er enkele ‘randzaken’ omtrent het esports spektakel besproken.

Gaan jullie het League of Legends World Championship op de voet volgen? Zo ja, doe je dit al langere tijd? Zijn jullie zelf ook op competitief niveau actief in League of Legends? Laat je horen in de comments onder deze nieuwe Premium Special: Wie wint het 2017 Season World Championship dit weekend?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch