Menu Premium
Loading...

Premium: Hoe belangrijk zijn characters voor de kwaliteit van een game?

10/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario is ’s werelds meest bekende en geliefde game character ooit. Hij zegt vrijwel niks in zijn games en toch vinden veel mensen de Italiaanse loodgieter een leuk personage. Bij Link en Samus gebeurt precies hetzelfde: ze zeggen niet of nauwelijks iets, maar behoren toch tot de meest iconische characters die we kennen.

Slechte character = slechte game?

Characters spelen een hele grote rol in games natuurlijk en daar gaan Koos, David en JJ een discussie over houden. Er zijn natuurlijk goede games met slechte characters, maar ook slechte games met goede characters die de game dan beter maken. Onze Gamekings trekken ook de vergelijking met GTA V. De story mode was ontzettend goed en leuk met name door de drie characters. Maar GTA online is ook super populair en daar speel je weer met je eigen custom created character.

Mute characters

Mute characters zijn erg populair. Neem als voorbeeld een Geralt, hij was al tof in deeltje één van The Witcher maar na deeltje drie werd hij echt een held en is hij voor veel mensen een character geworden die ze niet snel meer zullen vergeten. De heren komen tot de conclusie dat er niet echt een hele makkelijke formule is om een goede character te maken. Je hebt een goede backstory nodig, goede gameplay en natuurlijk een goed verhaal.

Wat zijn jullie favoriete game characters? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch