Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Sander Kaasjager blikt terug op zijn carrière als esporter

21/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Weer een keihard nieuw item voor de trouwe Premiumbazen. Ditmaal betreft het een lang interview met voormalig esporter Sander Kaasjager. JJ heeft lang gewacht op dit interview. Het journalistieke brein van de redactie heeft Kaasjager al een tijdje op zijn radar en nu komt het daadwerkelijk tot een interview. Sander Kaasjager heeft succesvolle carrière als esporter achter de rug. Een jaar of vijftien geleden maakte hij furore met zijn verrichtingen in Painkiller. Rond 2005 begon hij naam te maken in de toen nog kleine esports-wereld. Samen met JJ blikt hij terug op zijn loopbaan. Ook spreekt Sander over zijn toekomst. Check nu Premium: Sander Kaasjager blikt terug op zijn carrière als esporter!

“Op een gegeven moment bereik je een plateau waar je heel moeilijk boven komt”

Anno 2017 is de esports scene een entertainmentindustrie van formaat. Spelers verdienen tegenwoordig tonnen of zelfs miljoenen door de gigantische prijzenpotten en lucratieve sponsorcontracten. Zoals JJ en Sander in dit item bespreken, heeft Sander deze financiële boot net gemist. Kaasjager was zoals gezegd jarenlang een begrip als het aankwam op het competitief spelen van Painkiller. Hierna maakte hij ook furore in games als Quake en World of Warcraft. Kaasjager begon als solo-speler maar maakte later deel uit van Fnatic. JJ praat met de voormalig esporter over zijn loopbaan. Hij geeft daarnaast een inkijkje in zijn huidige leven. Ook de huidige staat van esports komt ter sprake.

Kennen jullie Sander Kaasjager nog van zijn verrichtingen bij Fnatic of als succesvol Painkiller-speler? Hoe kijken jullie aan tegen de staat van esports anno 2017? Check nu Premium: Sander Kaasjager blikt terug op zijn carrière als esporter!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch